LifeStyle

Călătoria în timp este posibilă acum! Și te ajută la amenajarea mansardei!

Ce s-ar întâmpla dacă ai putea accesa viitorul? Sau dacă ai avea posibilitatea să studiezi “pe viu” mai multe soluții atunci când vorbim despre amenajarea unei locuințe, case, zone speciale a casei – așa cum este mansarda?

Acum poți într-adevăr să simți și să-ți imaginezi că ești într-o mansardă! ”Academia de Construcții” și VELUX vă propun primul Virtual Reality tool destinat atât profesioniștilor – arhitecți, designeri, constructori, parteneri de afaceri – cât și consumatorului final.  

Cu tehnologia Virtual Reality utilizată în amenajare poți să te plimbi prin casa ta, la parter și la mansardă, chiar înainte să înceapă construcția. Poți vedea lucruri esențiale pentru construcția și amenajarea unui ambient plăcut și sănătos:

– Experimentezi efectul luminii naturale din mansarda ta! Am fost creați pentru a trăi în aer liber, dar în realitate ne petrecem 90% din timp în spații interioare, deci este esențial ca acestea să fie bine iluminate natural.

– Înțelegi funcționalitatea amenajării! Gradul de libertate în amenajare, stilul și poziționarea corpurilor de mobilier, a ferestrelor de mansardă, a celorlalte obiecte sunt aspecte esențiale, care pot fi definitorii pentru confortul tău viitor.

– Testezi amprenta designului și amenajării interioare ca întreg – tema de amenajare, stilul, armonia culorilor, locul obiectelor.

– Last, but not least – poți să ai un prim impact asupra nivelului bugetului: excedentar, suficient sau insuficient.

VELUX susține, prin produsele sale (ferestre de mansardă și alte soluții pentru iluminat natural optim), un mediu de locuit dominat de lumină naturală și cu aer proaspăt din abundență, adică locuințe un climat interior sănătos, esențial pentru confortul și bunăstarea oamenilor.

De aceea, VELUX si-a propus sa te ajute sa faci alegerile corecte pentru ca mansarda din vis să devină realitate. Poți oricând să beneficiezi de consultanță specializată gratuită directă, de suport în alegerea produselor potrivite mansardei tale și de garanția calității unor produse pe care te poți baza. (află detalii pe www.velux.ro). 

Related posts

Glamping în România: Cazări inedite la cort, dar cu condiții de hotel de 5* – FOTO

Adina Meyers

Lansarea ghidului de nutritie “Nu hrani cancerul!”

Adina Meyers

Secretele unui grătar reușit: echipamentul esențial – FOTO

Adina Meyers