Culori aprinse pe fundaluri neutre, mobilier cu linii simple alternat cu piese elegante, corpuri de iluminat şi finisaje preţioase alături de suprafeţe netede-lucioase – acestea sunt elementele cu care designerul Violeta Apostol s-a „jucat” atunci când a amenajat apartamentul unui cuplu de tineri.

Andreea şi Mihai s-au căsătorit în 2014 şi tot în acel an au hotărât să renunţe la viaţa lor în Viena şi să se reîntoarcă în Bucureşti. Plănuiau să devină părinţi (lucru care s-a şi întâmplat între timp), aşa că au simţit nevoia să se mute aproape de casa bunicilor. Părinţii Andreei locuiesc într-un complex rezidenţial nou din zona Orhideea, locaţie vizată şi de cei doi tineri pentru achiziţionarea unui apartament.

„Ne-a plăcut mult acest apartament cu trei camere pentru că este foarte spaţios şi bine împărţit, cu încăperi generoase, luminate natural din abundenţă.”

Puteţi citi integral acest articol în revista Casa Mea, numărul de februarie.

Text: Oana Voicu / Foto: Antonio Cioarek

Related posts

Culorile – o solutie pentru a schimba modul in care este amenajata baia ta

Adina Meyers

George Cojocaru, părintele târgurilor home&deco din România, vorbeşte despre importanţa evenimentelor expoziţionale

Adina Meyers

Senzualitatea textilelor

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe