Amenajare dormitor Amenajari Interioare Decor Home Practic

7 articole care ți-ar transforma dormitorul într-un spațiu de vis

De amenajarea dormitorului depind atât calitatea somnului de care te bucuri în fiecare noapte, cât și senzația de relaxare care te va cuprinde ori de câte ori vei trece pragul acestei încăperi.

Cu puțină imaginație și câteva sfaturi de amenajarea dormitorului de la designerii de interior, pe care ți le-am pregătit mai jos, îți vei putea transforma dormitorul în cel mai comod și plăcut loc din câte ai văzut vreodată, așa că iată cât de simplu va fi să faci din camera matrimonială un spațiu de vis.

O bandă de LED-uri

Montată fie la tăblia patului, fie sub pat, de jur împrejurul noptierelor sau pe tavan, banda de LED-uri va da un aer intim dormitorului tău. Extrem de relaxantă și cu o mulțime de posibilități în ceea ce privește culoarea, lumina de la o bandă de LED-uri te va ajuta să îți cobori rapid nivelul energiei și să intri mai curând într-o stare de repaus, după o zi plină. O poți lăsa aprinsă toată noaptea sau o poți folosi doar atunci când citești sau urmărești serialul preferat.

Un covor cu spumă de memorie

Nimic nu se va compara cu senzația pe care o vei avea atunci când, proaspăt trezită din somn, îți vei afunda tălpile într-un strat gros de spumă pufoasă. Tălpile tale se vor simți desfătate, iar tu îți vei începe ziua cu un zâmbet larg pe față.

Un set de lenjerie din mătase

Transformă-ți dormitorul într-o cameră de hotel de lux cu un set de lenjerie din mătase, care nu doar că aduce un aer elegant încăperii, dar este și foarte răcoroasă. Poți alege pentru pat culori mai închise, dacă în restul camerei ai ales nuanțe deschise, ori poți completa paleta de culori preferată, pentru o imagine unitară.

Citește mai multe aici!

Related posts

Cea mai mare colecție semnată de pictorul suprarealist Victor Brauner, scoasă la vânzare – VIDEO

Adina Meyers

Renovare spectaculoasă in stil industrial

Adina Meyers

Tu stii cum alegi cea mai buna lenjerie de pat pentru bebelusi?

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe