Amenajari Interioare

Cehii prefera stilul scandinav de viață. Aduce pace și energie în casă

Luptă cu oboseala și stresul. Uneori e de-ajuns, să schimbi doar câteva detalii în casă. O opțiune ar putea fi stilul scandinav. Inspiră-te cu noi.

Sub semnul energiei

Conform specialiștilor, mutarea regulată a mobilei în casă sau schimbarea accesoriilor ajută la sporirea energiei pozitive.

În timpul modificărilor ar trebui să te concentrezi pe un stil simplu, pe culori luminoase și materiale naturale. „Aceste atribute se întâlnesc cel mai bine, de pildă, în popularul stil scandinav. Uneori ajung câteva accesorii, și locuința se încarcă de o energie complet diferită. Dacă cineva chiar nu are niciun chef să mute mobilierul, poate decora locuința cu detalii simple și interesante. Acesta este primul pas pentru a începe marea schimbare”, spune Michaela Palkovičova de la compania Favi.

Poți da o nouă notă livingului cu accesorii precum perne, cuverturi de pat, rame din lemn pentru fotografii și decorațiuni interesante pentru perete

Sursă foto: https://cz.pinterest.com

Nu uita de propria persoană și încearcă să-ți faci o zonă specială de odihnă. Un fotoliu confortabil și câteva accesorii sunt suficiente. Sau poți decora fotoliul preferat cu o cuvertura naturală.

Sursă foto: http://imgfave.com/view/4226593?r=pin

Alege minimalismul pentru locuință

Un alt indiciu pentru a reîmprospăta energia în apartament sau casă este aerisirea. Aceasta poate fi realizată scăpând de lucrurile inutile. Deseori, depozităm acasă lucruri care ocupă spațiul absolut inutil. Asta are drept influență oboseala și suprasolicitarea. În plus, dacă adăugi spațiului lemn, culori deschise și plante, creezi un loc unde toată lumea se va întoarce cu drag.

Sursă foto: https://www.instagram.com

Locuința cu stil nu e nevoie să-ți golească portofelul. Avantajul stilului scandinav este disponibilitatea acestuia. Mobilierul și accesoriile cu stil și funcționale au un aspect elegant și luxos, dar pot fi cumpărate la prețuri foarte atractive.

Linia sa simplă poate să revitalizeze în mod semnificativ piesele mai vechi de mobilier sau spațiile mici sau întunecate din locuința ta.

Avantajul acestui stil este că poate fi combinat în mod variat.

Sursă foto: https://cz.pinterest.co

Related posts

Romantismul, o veritabila sursa de inspiratie in design interior

Adina Meyers

Culori care te ajuta sa dormi mai bine

Adina Meyers

De la celibatar la familist, de la apartament la casa pe pamant

Adina Meyers