Cine spune că o casă tip, amplasată într-un complex rezidențial nou, nu poate avea personalitate și chiar aerul trainic al unei locuinţe de altădată? Construcţia confortabilă din imagini ne demonstrează că accesoriile și detaliile potrivite au darul de a transforma o vilă obișnuită într-un cămin cu stil.

Situat într-un cartier rezidențial din vestul țării, imobilul este visul împlinit al unei familii de timișoreni care, la sfârșitul anului trecut, a trăit bucuria de a se muta în prima ei casă. Terenul, cu o suprafață de 500 de metri pătraţi, a fost achiziționat în ianuarie 2015, și tot atunci a început ridicarea locuinţei, finalizată în luna noiembrie a aceluiaşi an.

Proiectul a fost realizat de arhitectul Costea Petre, la îndrumarea proprietarilor, care aveau nevoie de un cămin cu trei dormitoare (fiecare cu baie proprie) și cu un dressing spațios.

Ținând cont de forma dreptunghiulară a terenului, cu un front stradal de 22 de metri liniari, arhitectul a poziționat construcţia astfel încât să fie înconjurată de curte pe trei laturi. Grădina de la stradă, ceva mai micuță, are porțiuni bine delimitate de gazon și alei de acces pavate cu dale, pentru pietoni și mașină.

Prezentarea locuinţei o găsiţi în Casa mea, nr. de iunie.

Articole similare

Casa la tara, simpla, dar spectaculoasa

Adina Meyers

Atmosfera tinereasca intr-o garsoniera de 35 mp

Adina Meyers

3 idei pentru a folosi pervazul

Adina Meyers