Cine spune că o casă tip, amplasată într-un complex rezidențial nou, nu poate avea personalitate și chiar aerul trainic al unei locuinţe de altădată? Construcţia confortabilă din imagini ne demonstrează că accesoriile și detaliile potrivite au darul de a transforma o vilă obișnuită într-un cămin cu stil.

Situat într-un cartier rezidențial din vestul țării, imobilul este visul împlinit al unei familii de timișoreni care, la sfârșitul anului trecut, a trăit bucuria de a se muta în prima ei casă. Terenul, cu o suprafață de 500 de metri pătraţi, a fost achiziționat în ianuarie 2015, și tot atunci a început ridicarea locuinţei, finalizată în luna noiembrie a aceluiaşi an.

Proiectul a fost realizat de arhitectul Costea Petre, la îndrumarea proprietarilor, care aveau nevoie de un cămin cu trei dormitoare (fiecare cu baie proprie) și cu un dressing spațios.

Ținând cont de forma dreptunghiulară a terenului, cu un front stradal de 22 de metri liniari, arhitectul a poziționat construcţia astfel încât să fie înconjurată de curte pe trei laturi. Grădina de la stradă, ceva mai micuță, are porțiuni bine delimitate de gazon și alei de acces pavate cu dale, pentru pietoni și mașină.

Prezentarea locuinţei o găsiţi în Casa mea, nr. de iunie.

Related posts

Uși rezistente la foc: de ce sunt o necesitate? 

Adina Meyers

Cu ajutorul jaluzeleonline.ro va puteti bucura de tot confortul necesar in propria locuinta!

Adina Meyers

Proiectată în funcție de teren și peisaj

Adina Meyers