Înconjurată de natură și de spații deschise, scăldată de soare și de aer curat, locuința din imagini este refugiul perfect pentru o viață tihnită, departe de agitația orașului. Pe acest principiu au mers și proprietarii ei, un englez și o româncă, atunci când au hotărât să-și ridice casa la Corbeanca.

Raluca și Michael s-au cunoscut în afara țării, la locul de muncă, iar după ce au devenit o familie au hotărât să se stabilească în România. Tânăra locuia în București, la bloc, însă Michael nu era obișnuit cu spațiile mici ale apartamentelor noastre, așa că s-au decis să-și construiască o casă pe pământ. „Am început să căutăm ceva în afara Bucureștiului, în zona de nord, pentru a fi relativ aproape de aeroport. Pe internet am descoperit complexul rezidențial Flamingo Garden, care atunci era în construcție. Ne-au atras amplasarea și frumusețea proiectelor, foarte asemănătoare cu cele din Anglia.”

Prezentarea locuinţei o găsiţi în Casa mea, nr. de iunie.

Related posts

Nostalgie. Decorul interior care asigură legătura cu generațiile trecute

Adina Meyers

Terasa in stil balinez

Oana Voicu

Adaptarea casei pentru un nou membru al familiei, animalul de companie

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe