Înconjurată de natură și de spații deschise, scăldată de soare și de aer curat, locuința din imagini este refugiul perfect pentru o viață tihnită, departe de agitația orașului. Pe acest principiu au mers și proprietarii ei, un englez și o româncă, atunci când au hotărât să-și ridice casa la Corbeanca.

Raluca și Michael s-au cunoscut în afara țării, la locul de muncă, iar după ce au devenit o familie au hotărât să se stabilească în România. Tânăra locuia în București, la bloc, însă Michael nu era obișnuit cu spațiile mici ale apartamentelor noastre, așa că s-au decis să-și construiască o casă pe pământ. „Am început să căutăm ceva în afara Bucureștiului, în zona de nord, pentru a fi relativ aproape de aeroport. Pe internet am descoperit complexul rezidențial Flamingo Garden, care atunci era în construcție. Ne-au atras amplasarea și frumusețea proiectelor, foarte asemănătoare cu cele din Anglia.”

Prezentarea locuinţei o găsiţi în Casa mea, nr. de iunie.

Related posts

5 idei pentru renovarea spatiului de sub scari – partea a II-a

Adina Meyers

Stilul Clasic: rafinat & elegant

Bianca Ion

Casa in stil britanic, eleganta absoluta

Bianca Ion

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe