LifeStyle

Cine poate cânta la pian și juca ping-pong în același timp? Cine este cel mai bun pianist?

 Răspunsul îl vom afla în mai puțin de o săptămână, la PIANO BATTLE – Andreas vs Paul

Cel mai nonconformist spectacol-concert de muzică clasică, PIANO BATTLE- Andreas vs Paul vine în România, pe 8 octombrie 2018. Cunoscuții pianiștii de origine germană, Andreas Kern și Paul Cibis se vor duela spre deliciul publicului la Teatrul Național din București.

Biletele pentru spectacolul PIANO BATTLE- Andreas vs Paul pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti) sau online de pe http://www.eventim.ro/ro/bilete/piano-battle-bucuresti-teatrul-national-501915/event.html , la următoarele categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală: Categoria I- 300, Categoria II- 240, Categoria III- 180, Categoria IV- 120 lei.

Concertul va începe la orele 20:00, cu  acces pentru public începând cu orele 19:00.

PIANO BATTLE-Andreas vs Paul reprezintă un spectacol-concert ce pune reflectoarele pe doi pianiști rivali, foarte diferiți din multe puncte de vedere, dar la fel de puternici și competenți, care se întrec pentru a câștiga afecțiunea publicului, având stiluri, tehnici și personalități artistice diferite. În această bătălie unică, stilurile antagoniste ale celor doi pianiști sunt asmuțite unul împotriva celuilalt. Pe parcurs sunt încălcate multe norme și convenții ale concertelor clasice, pe măsură ce acești doi artiști, înarmați cu șarm și îndrăzneală, depășesc limitele și explorează noi teritorii, prezentând-vă lucruri de care nu aveți parte în cadrul concertelor clasice, păstrând în totalitate frumusețea muzicii clasice în sine. Repertoriul este larg, de la Schubert și Chopin la Scriabin și Ligeti.  Fideli originilor lor, pianiștii abordează provocarea cu virtuozitate și energie. Chopin, Liszt, Rachmaninov și Scriabin? Nicio problemă. Dar puterea și viteza nu înseamnă totul – tonul, frazarea și nuanțele de finețe sunt și ele ingrediente importante pentru o prestație convingătoare. Va funcționa cu Schubert, Brahms sau Debussy, sau sunt alegeri prea comode? E la ordinea zilei să experimentezi, să fii cutezător, contemporan și sportiv. Cine poate cânta la pian și juca ping-pong în același timp? Și cine poate improviza mai bine? Publicul va ști. Acest spectacol de 90 de minute nu se rezumă doar la cântatul la pian, ci abordează cuvinte, idei și stiluri individuale. Cine are poantele cele mai bune? Care este cel inovator și glumeț ? După cum va descoperi și publicul, cheia succesului este atitudinea potrivită, comunicarea eficientă și execuția la momentul oportun. Cei doi artiști merg chiar până la a improviza spontan piese cerute de auditoriu.

Tu vei fi juriul

În acest spectacol, dvs. sunteți arbitrii! Toți spectatorii sunt invitați să voteze asupra prestațiilor pianiștilor, alegând, în cele din urmă, un câștigător. Iar implicarea dvs. în concert s-ar putea să nu se oprească aici… În cadrul concertelor tradiționale de muzică clasică, publicul se află într-o poziție pasivă – privind prestația și ascultând muzica fără a interacționa cu artiștii. Dar, în cadrul PIANO BATTLE, membrii auditoriului joacă un rol activ, într-un mod ce îmbunătățește atât experiența muzicală, cât și factorul distracție. De la început, un lucru este clar: când doi pianiști au o înfruntare, pentru public este desfătare. La finalul fiecărei runde, toți spectatorii sunt invitați să voteze asupra prestațiilor celor doi – și, în cele din urmă, să aleagă un câștigător.

Mai multe detalii despre Piano Battlehttp://www.pianobattle.com  sau pe pagina de Facebook având același nume.

Aici video: http://s.go.ro/gskznmfj

Pentru o bună desfășurare a concertului vă rugăm să respectați regulile de mai jos:

  1. Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată
  2. Spectatorii sunt rugați să-și păstreze locurile/sectoarele în timpul concertului.
  3. Spectatorii sunt rugați să nu intre cu băutură sau mâncare în sală
  4. Este interzisă filmarea cu telefonul sau orice alt dispozitiv.

Parteneri ai evenimentului Pringels.

Events este una dintre cele mai mari companii organizatoare de evenimente din România, a căror misiune este să aducă entertainmentul cât mai aproape de oameni. Din anul 2000, sloganul lor este “de neuitat” iar printre evenimentele care vor rămâne mereu în memoria spectatorilor se numără concertele The Rolling Stones, Linkin Park, Aerosmith, The Cranberries sau Leonard Cohen, Pink Martini, spectacolele Cirque du Soleil sau Sensation.

Pentru informații suplimentare puteți contacta: Alexandra Dinu, pr@events.ro, 0722.233.114.

Related posts

Globurile de Aur 2021: Lista completă a nominalizărilor

Adina Meyers

Toate consumabilele de care ai nevoie pentru o petrecere in familie

Adina Meyers

UTICAM prezinta in premiera cele mai noi echipamente

Adina Meyers