LifeStyle

(P) Noua gamă Fa Honey: îngrijire fină cu extract prețios de miere și arome senzuale

Fa răsfață corpul și simțurile printr-o experiență unică ce presupune momente luxuriante și îngrijire supremă. Noua gamă Fa Honey, având la bază extractul prețios de miere, include trei produse pentru senzații de răsfăț și plăcere în orice moment: un gel de duș, crema de duș și un nou săpun lichid.

Gelul și crema de duș oferă o experiență plăcută în timpul dușului și o piele curată și hidratată, iar săpunul lichid completează gama cu un parfum senzual și plin de prospețime.     

Majoritatea femeilor din Europa își doresc un gel de duș care să le lase pielea curată dar și hidratată, așa cum arată studiile de specialitate din ultimii ani. Tocmai de aceea, experții Fa în îngrijirea pielii au creat noua gamă – Fa Honey, având la bază o formulă cu extract de miere, menită să facă pielea fină, cu un aspect mătăsos. Beneficiile mierii ca ingredient de bază pentru frumusețea pielii sunt recunoscute de secole – chiar și Cleopatra folosea nectarul în timpul băii pentru a-și hidrata pielea și pentru a-și oferi momente  de răsfăț pentru trup și simțuri. Astfel, cele trei produse din gama Fa Honey au fost create special pentru a răspunde nevoii femeilor de a avea pielea curată și hidratată. În plus, noua gamă oferă pielii răsfățul unui parfum senzual,  cu miresme de gardenia albă și iris galben.

Noua gama Fa Honey cuprinde:

Fa Honey Elixir Shower Gel, 250 ml & 400ml

Gelul de duș protejează pielea împotriva uscării, lasând-o irezistibil de catifelată și fină. Îmbogățit cu arome de gardenia albă.

Fa Honey Crème Shower Cream, 250 ml &400 ml

Formula sa cremoasă și blandă protejează pielea împotriva uscării, lasând-o moale și catifelată. Îmbogățit cu arome de iris galben.

Fa Honey Elixir Liquid Soap, 250 ml

Săpunul oferă o curățare blândă și o hidratare profundă a pielii. 

Related posts

Orașul european în care este interzisă închirierea de locuințe prin Airbnb

Adina Meyers

Cum îți asortezi căștile la ținutele pe care le porți? Alege-le pe cele potrivite pentru stilul tău

Adina Meyers

De-a avangarda

Adina Meyers