LifeStyle

Electrolux introduce garantia de 10 ani la motoarele cu tehnologie Inverter

Garantia de 10 ani va fi oferita de Electrolux pentru motorul Inverter intre 1 februarie si 31 decembrie 2013, la achizitionarea masinilor de spalat rufe, masinilor de spalat vase si uscatoarelor de rufe din gama Inspiration, dotate cu acest tip de tehnologie. Astfel, compania garanteaza pentru rezistenta crescuta pe care un motor Inverter o prezinta in comparatie cu unul traditional.

Tehnologia motoarelor Inverter a fost implementata la electrocasnicele Electrolux cu scopul de a oferi consumatorilor experiente profesionale chiar la ei acasa. Cei care aleg masinile de spalat rufe, masinile de spalat vase sau uscatoarele Electrolux cu motor Inverter se pot bucura de performante crescute de spalare si uscare, precum si de alte avantaje legate de eficienta energetica si nivelul redus de zgomot.

Economie de timp cu masinile de spalat rufe cu motor Inverter

Motoarele traditionale, cu care sunt dotate alte masini de spalat rufe, sunt prevazute cu cili din carbon care le fac mai zgomotoase si care pot duce, in timp, la deteriorarea motorului. Pentru a evita supraincalzirea cauzata de cilii din carbon, motoarele traditionale au nevoie de mici “pauze” in timpul spalarii si, de aceea, tamburul masinilor de spalat este rotit in doar 70% din timp.

Spre deosebire de aceste motoare, motorul Inverter cu care sunt dotate masinile de spalat rufe Electrolux Inspiration nu are nevoie de pauze in timpul spalarii. Tamburul se roteste in 95% din timp, ceea ce asigura performante mai bune si o eficienta sporita in timpul spalarii.

Cu o masina de spalat rufe cu motor Inverter de la Electrolux, economisesti 25% din timpul dedicat spalarii, pastrand insa aceleasi performante la curatare, deoarece nu va mai fi nevoie ca masina ta de spalat sa se “odihneasca” in timpul programului.

In plus, zgomotul produs de un echipament dotat cu motor Inverter este mult mai mic in comparatie cu cel produs de un echipament prevazut cu un motor traditional. Performanta noii tehnologii, precum si faptul ca poate functiona la viteze variabile, a contribuit la dezvoltarea unor noi optiuni inovatoare pentru uscatoare, dar si pentru masinile de spalat vase. Aceste extra-optiuni reduc timpul alocat uscarii sau spalarii si permit personalizarea programelor in functie de necesitatile fiecarui consumator.

Motor silentios, cu impact redus asupra mediului

Grija pentru mediu a fost un alt motiv pentru care Electrolux a ales sa adopte motorul Inverter. Electrocasnicele dotate cu acest motor au un consum redus de energie electrica, cu pana la 10%-20% mai mic in cazul masinilor de spalat rufe si vase si cu pana la 50% mai mic in cazul uscatoarelor de rufe Electrolux, comparativ cu echipamentele prevazute cu motoare traditionale.

“Noua garantie pe care o ofera Electrolux pentru motorul Inverter dovedeste inca o data profesionalismul echipei de R&D a Electrolux in crearea de electrocasnice eficiente si sustenabile, care sa garanteze consumatorilor o experienta profesionala chiar la ei acasa. Obiectivul Electrolux este de a oferi clientilor solutii profesionale, personalizate pentru un uz casnic si accesibil; electrocasnice relevante pentru nevoile lor, cu un consum redus de energie si foarte silentioase, ideale pentru stilul de viata actual”, spune Carmen Georgescu, Marketing Manager East Europe South Cluster Electrolux.

 

Related posts

Târgul de produse ceramice Bologna 2020, reprogramat între 9 -13 noiembrie

Adina Meyers

Pe 19 septembrie incepe cel mai mare eveniment de mobila din Romania – Targul international de mobila, echipamente si accesorii BIFE-SIM

Adina Meyers

Studiu: Creșterea prețurilor pentru locuinţele din România, printre cele mai mari din Europa

Adina Meyers