LifeStyle

Parmigiano Reggiano Zanetti, o branzica cu traditie pentru o dieta echilibrata

Este foarte usor digerabil si are continut scazut de grasime. Avand un gust unic si inconfundabil, este foarte potrivit tuturor preparatelor, de la aperitive si pana la deserturi. Poate fi consumat simplu, taiat cuburi sau in felii si servi alaturi de salate, fructe si vin rosu. De asemenea, poate fi ras deasupra preparatelor calde precum supe, paste, pizza, risotto si fripturi. Este ingredientul “secret” al maestrilor culinari.

ZANETTI S.p.A. este o companie fondata la sfarsitul secolului al XIX-lea. Orientata catreproductia, maturarea si comercializarea branzeturilor traditionale italienesti cu denumire de origine protejata, ZANETTI S.p.A. este una dintre primele companii din Italia care a inceput sa exporte branzeturi dupa al doilea razboi mondial. ZANETTI S.p.A. este lider in exportul de Grana Padano si Parmigiano Reggiano.Produsele Zanetti se gasesc atat in Europa (Italia, Franta, Elvetia si Marea Britanie – fiind principalele piete), dar si in USA, America de Sud, Australia, Canada si Japonia.

Articole similare

CETATE. WORKSHOP AT THE DANUBE IV

comunicat de presa

GEZE, prezent la targul FENSTERBAU FRONTALE 2016

Redacția

Interior în stil etnic: o explozie de culori

Cristiana Trifu

Lasă un comentariu