LifeStyle

Parmigiano Reggiano Zanetti, o branzica cu traditie pentru o dieta echilibrata

Este foarte usor digerabil si are continut scazut de grasime. Avand un gust unic si inconfundabil, este foarte potrivit tuturor preparatelor, de la aperitive si pana la deserturi. Poate fi consumat simplu, taiat cuburi sau in felii si servi alaturi de salate, fructe si vin rosu. De asemenea, poate fi ras deasupra preparatelor calde precum supe, paste, pizza, risotto si fripturi. Este ingredientul “secret” al maestrilor culinari.

ZANETTI S.p.A. este o companie fondata la sfarsitul secolului al XIX-lea. Orientata catreproductia, maturarea si comercializarea branzeturilor traditionale italienesti cu denumire de origine protejata, ZANETTI S.p.A. este una dintre primele companii din Italia care a inceput sa exporte branzeturi dupa al doilea razboi mondial. ZANETTI S.p.A. este lider in exportul de Grana Padano si Parmigiano Reggiano.Produsele Zanetti se gasesc atat in Europa (Italia, Franta, Elvetia si Marea Britanie – fiind principalele piete), dar si in USA, America de Sud, Australia, Canada si Japonia.

Related posts

Muzeul Naţional Cotroceni prelungeşte perioada de înscriere la concursul de arte vizuale „Cotroceni Creativ Junior”

Adina Meyers

„Reteta preferata”: oua rosii, traditionale

Adina Meyers

Gazonul perfect in gradinile cu suprafete mici

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe