LifeStyle

Bosch: Calitate = functionalitate + durabilitate + design

Un bun prilej de a demonstra acest obiectiv a fost cea de-a doua editie a Targului international LivingKitchen de la Köln, care s-a desfasurat la inceputul lunii ianuarie. Subliniind filozofia Bosch, Harald Friedrich, CEO al companiei Bosch Electrocasnice, a declarat: “Vrem sa demonstram inca o data ca succesul Bosch nu este unul intamplator. Acesta rezulta din adevarata calitate, durabilitate si substanta, precum si din tehnologiile, recunoscute pe plan international, incorporate in produsele noastre.”

Promisiunea calitatii Bosch: ’’Tehnica pentru o viata’’

In cadrul targului de la Köln, un mare specialist bucatar a aratat, printr-o demonstratie de gatit, cat de important este controlul exact al temperaturii atunci cand vrei sa gatesti in siguranta si sanatos. Pe langa cuptoarele Bosch, in lumina reflectoarelor s-au aflat si masinile de spalat vase cu tehnologia inovatoare Zeolith® si tehnologia de protectie a sticlei, cu ajutorul careia se pot spala, cu eficienta maxima si, mai ales, cu grija, cele mai pretentioase pahare.

Electrocasnicele Bosch sunt dezvoltate si produse pentru a fi durabile, estetice si practice.  Bosch si-a creat propria formula de baza: “calitate = functionalitate + durabilitate + design”. Pe partea de design, acest standard este exprimat in forme clare, prin materiale de inalta calitate, finisaje de exceptie si o paleta atemporala de culori.

Valori care dureaza

Din responsabilitate fata de generatiile viitoare si cu o imagine a cresterii dramatice a consumului de energie, electrocasnicele Bosch sunt din ce in ce mai economice. Bosch pune un mare accent pe electrocasnicele eficiente, lucru reflectat si de varietatea mare de aparate frigorifice SmartCool incadrate in clasa de eficienta energetica A+++.

Dar, de asemenea, si masinile de spalat vase, masinile de spalat rufe, uscatoarele de rufe, cuptoarele  sau hotele sunt dotate cu motoare inteligente, Led-uri si materiale izolante inovatoare sau optimizate. Toate acestea permit un consum extrem de redus de energie. Impreuna cu fiabilitatea maxima si durabilitatea, rezultatul este sustenabilitatea in sensul sau cel mai larg.

Designul Bosch: performanta intalneste esteticul

Cele 53 de categorii de electrocasnice Bosch sunt concepute cu  acelasi design. Anumite elemente, manere, display-uri, dar si principii de baza definesc toate electrocasnicele Bosch. Cu o filozofie globala a designului, Bosch a reusit sa obtina o perceptie precisa a brandului sau si a designului produselor sale. Dar, bineinteles, designul nu trebuie doar sa fie recunoscut, ci si sa atraga.

Chiar si electrocasnicele, cand vine vorba de design, primesc atentia cuvenita: cele aproape 370 de premii internationale de design primite in ultimii cinci ani, arata ca Bosch stabileste noi standarde internationale si in domeniul designului.

Compania nu face compromisuri atunci cand vine vorba de materialele folosite in productie, precizia si atentia acordata detaliilor. In timpul targului, Bosch a facut din nou o declaratie de design modern pentru bucatarie folosind sticla si culoare – prin colectia sa ColorGlass. “Vizitatorii standului Bosch au putut sa se convinga de calitatea Bosch regasita pana in cel mai mic detaliu”, au declarat reprezentantii Bosch.

Culorile genereaza emotii: in subconstientul nostru primim semnale de la culori. Acestea nu pot fi descrise ca fiind doar calde sau reci, ci pot transmite si stari de spirit sau diferente de calitate. Bineinteles ca schimbarile de stil si trendul de culori joaca un rol foarte important in paleta de culori aleasa. Pe langa clasicul inox, Bosch a folosit pentru electrocasnicele sale culorile negru, alb si chiar si culori calde, neutre, precum cele din gama ColorGlass Quartz.  Inspiratia pentru colectia ColorGlass Quartz a fost insasi natura. Compozitia atemporala de culoare se integreaza armonios in ambianta locuintelor moderne. Aceasta gama include cuptor multifunctional cu autocuratare pirolitica, plita pe gaz, cuptor compact cu functie de microunde, sertar termic, hota si combina frigorifica.

 

Articole similare

Reabilitarea termica creste eficienta energetica si reduce consumul cu pana la 70%

Redactia

kika Romania lanseaza colectia Quattro Mobili

Redactia

Prima editie la Bucharest Art Week incepe intr-o saptamana: recomandari din program

Redactia