LifeStyle

Electrolux lanseaza RealLife, cea mai flexibila masina de spalat vase

Se adapteaza perfect nevoilor tale reale intrucat ofera suficient spatiu pentru vase dimensiuni mari sau asimetrice.

Masinile de spalat vase au fost create ani de-a randul pornind de la premisa ca piesele din setul de vase au dimensiuni standard si ca toata lumea aseaza ordonat vasele in masina. Preferintele oamenilor pentru un tip de vesela sau un anumit mod de a aranja vasele sunt insa individuale, difera de la caz la caz. Prin urmare, Electrolux a lansat o masina de spalat vase care se adapteaza perfect nevoilor consumatorilor, avand o capacitate XXL si o performanta de spalare excelenta.
 
Spatiul REAL de care ai nevoie
Masina de spalat vase RealLife ofera o capacitate cu 10 litri mai mare decat a altor masini de acelasi tip, fara sa-si modifice insa dimensiunile exterioare.  In acelasi spirit, pentru a oferi un maxim de spatiu interior, cosurile FlexiLift se pot plia si suporturile de vase se adapteaza oricaror dimensiuni de cesti si pahare. Veti putea astfel spala tigai si vase despre care nu credeati pana acum ca ar putea incapea intr-o masina de spalat vase.
 
Tehnologia inovativa de spalare a vaselor
Cu FlexiSpray, un brat pulverizator extra, se asigura o distributie atat de eficienta a apei incat se vor obtine rezultate perfecte de spalare, indiferent cum ar fi asezate vasele in masina. De asemenea, RealLife dispune de tehnologia TimeBeam care proiecteaza pe podea timpul ramas pana la incheierea ciclului de spalare. Astfel veti sti exact in ce faza a ciclului de spalare se afla masina. Ceea ce este de mare ajutor, intrucat RealLife este atat de silentioasa (doar 46 dB) incat nu va veti putea da seama de stadiul programelor dupa zgomot facut.
 
Masina de spalat vase RealLife are un consum de energie foarte scazut, fiind prima masina din lume care se inchide complet automat dupa ce s-a terminat programul de spalare. In plus, consuma doar cantitatea de apa si energie necesara pentru a spala perfect vasele, reducand astfel costul facturilor la energie. Si pentru a duce tehnologia eco la nivelul urmator, RealLife functioneaza si folosind surse de energie alternativa, precum panourile solare.
 
Datorita noii sale capacitati si a performantei sporite, masina de spalat vase RealLife a fost recunoscuta de LGA – Institutul german de testare ca fiind singura solutie de spalare a vaselor pentru nevoile actuale ale consumatorilor.
 
Masina de spalat vase RealLife de la Electrolux este disponibila in magazinele partenere la un pret recomandat de vanzare incepand de la 2199 RON.

Related posts

Transforma fiecare masa intr-o experienta culinara unica cu Tabasco® brand pepper sauce !

Adina Meyers

5 plante care îţi decorează casa de sărbători

Adina Meyers

Interior în stil etnic: o explozie de culori

Adina Meyers