LifeStyle

Echipamentele de joaca in aer liber, instrumente ideale in stimularea cognitiva a copiilor

Sosirea primaverii este momentul oportun pentru amenajari exterioare inteligente, unde echipamentele de joaca devin piesa de rezistenta in proiectele mai mici sau mai mari, dar care au in comun cel mai frumos cuvant: copilaria! 

Urban-Market.ro, partenerul de joaca al copiilor activi, cunoaste importanta jocului in aer liber si pune la dispozitia celor care vor ca orele petrecute afara cu cei mici sa se transforme in momente vesele, presarate cu asimilarea de noi cunostinte, doua echipamente inovatoare pentru activitati educative outdoor– jocul labirint si traseul pentru biciclete si triciclete.

Realizate cu respect pentru natura si fabricate din materiale de cea mai buna calitate, produsele Urban-Market.ro ofera garantia unui mediu sigur si se integreaza firesc in peisajul urban al locurilor de joaca din parcuri, scoli si gradinite.

Labirintul se remarca in special prin complexitate, fiind alcatuit din panouri cu diverse forme geometrice, numere sau cuburi, ce angreneaza la joaca un numar impresionant de copii.

Parcurgerea labirintului ii ajuta pe cei mici sa-si antreneze capacitatea de orientare in spatiu, prin stimularea perceptiei vizuale si motorii. In acelasi timp, copiii isi dezvolta spiritul de aventura si puterea de concentrare in situatii cheie.

 Prin modul sau facil de asamblare, copiii au posibilitatea de a explora imediat spatiul de joaca si de a interactiona cu partenerii de distractie intr-un timp foarte scurt.

Traseul pentru biciclete si triciclete este instrumentul ideal prin care cei mici isi pot insusi intr-o maniera ludica regulile de baza ale securitatii rutiere, atat din punct de vedere pietonal cat si al traficului auto sau pe doua roti.

Suprafata traseului este realizata  din  dale confectionate din granule de cauciuc anti-trauma, un material moale ce ii protejeaza pe strengari de eventualele accidentari, fiind un mediu sigur de joaca si pentru copiii cu dizabilitati.

Pista are o lungime totala de 25 m si este delimitata cu gard. Pe traseu, cei mici vor intalni gardieni sub forma de stalpisori, cu indicatoare rutiere, o statie de benzina si chiar un teatru.

Dimensiunile sale permit amplasarea in locurile de joaca publice si private, devenind imediat un spatiu ideal de recreere in aer liber, ce faciliteaza intrecerile distractive dintre cei mici si practicarea sportului pe bicicleta sau tricicleta.

 „Cunoastem importanta jocului in aer liber, iar pentru noi fiecare sezon reprezinta o provocare. De aceea, ne dorim ca de fiecare data sa oferim clientilor nostri alternative la spatiile clasice de joaca, unde cei mici sa se poata bucura de ore bune de distractie si de activitati care sa ii ajute in formarea unei educatii frumoase si sanatoase. Si credem ca prin aceste doua echipamente de joaca outdoor reusim sa implinim asteptarile strengarilor pentru care curiozitatea este o virtute’’, a declarat Mihaela Dincovici, Director Comercial Urban-Market.ro

Articolele se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 2-8 ani si reprezinta un suport didactic inedit prin care cei mici imbina intr-un mod armonios invatatul cu distractia.

Gamele de produse Urban-Market.ro sunt realizate din materiale durabile si sustenabile, ce raspund normelor si standardelor de securitate europeana.

Related posts

Cum se prepară bibanul. Rețeta perfectă pentru o masă reușită

Adina Meyers

Ce trebuie sa stii dacă vrei sa joci Blackjack în mediul online

Adina Meyers

Peste 200 de milioane de femei din intreaga lume sufera de osteoporoza

Adina Meyers