Amenajari case Amenajari Exterioare

E timpul pentru un grătar? Îți propunem un design de grădină în ton cu anul 2021

BoConcept dă tonul uniunii celor două nuanțe PANTONE 2021 

Gri/Galben: Speranță, forță, eternitate!

EXPLORAȚI GRĂDINA 

Grădină la modă în anul 2021

În acest aspect de grădină, stiliștii BoConcept și-au propus să creeze un spațiu de luat masa elegant, confortabil și ușor de navigat. Scaunul Elba stivuibil se combină cu elegantul Torino pentru a crea un look care se va potrivi oriunde. 

Confortabil, aproape de întreținere și cu un stil care să te însoțească oriunde pe terasă, mobilierul de exterior Elba este decorul perfect pentru momente excelente în aer liber. 

E timpul pentru un grătar? 

Scaun futuristic pentru gradini

Acest scaun de luat masa în aer liber adaugă o eleganță modernă petrecerilor dvs. în aer liber. 

mobilier de grădină

Cadrul ușor din oțel este acoperit cu durasint pentru o durabilitate optimă. Gama Elba este un mobilier de exterior de care te poți bucura mult timp. Blatul mesei de exterior este realizat din laminat compact de înaltă presiune. Acest lucru face ca partea de sus să fie foarte durabilă, rezistentă la culoare și rezistentă la fluctuațiile de căldură și la schimbările meteorologice. Scaunele Elba sunt stivuibile și, prin urmare, ocupă puțin spațiu atunci când sunt depozitate. Materialul împletit este fabricat din polietilenă de înaltă densitate, ceea ce îl face atât durabil, cât și rezistent la UV. Adăugați pernele po-trivite scaunelor dvs. Elba și veți fi confortabil toată ziua.

 

Related posts

Consultanta pentru amenajarea unei gradini

Adina Meyers

Feerie de culori si miresme

Adina Meyers

Classic blue, culoarea anului 2020, în designul interior: idei – FOTO

Adina Meyers