Amenajari case Amenajari Exterioare Amenajari Interioare

Verde este culoarea anului 2021! Din motive bine întemeiate, căci reprezintă tot ce ne dorim: spații exterioare, aer curat și libertate. Înainte de a crea un concept verde, începeți să vă întrebați ce nuanță de verde vi s-ar potrivi cel mai bine.

Este, de asemenea, o nuanță notoriu de dificilă pentru a o reda exact. Înainte de a crea un concept verde, începeți să vă întrebați ce nuanță de verde vi s-ar potrivi cel mai bine. Ești un timid atunci poate un kaki, un gurmand? Atunci salvie. Un verdigris blând sau un malachit dramatic?

Concept 2021 culoarea verde

Când v-ați găsit tonul, este timpul să decideți cât de mult este prea mult. Verde solid, de la perete la perete, este o mișcare îndrăzneață și, dacă nu sunteți gata să vă angajați într-o alegere, gândiți-vă mai degrabă la accente – plante de ghiveci, vaze sau sfeșnice, o jaluzea de bucătărie sau un abajur imprimat cu bloc verde-pe-alb sunt alegeri populare de tonuri verzi. 

pardoseli florale baie

 

Pardoseli florale

Într-un model numit Eva II, din colecția superbă Gawthorpe Hall For the Floor and More, inspirată din țesături de arhivă. Vinil imprimat. 

abajur plisat verde

Abajurul plisat verde măslin

Este perfect pentru o bază de lampă de masă sau pentru tavan și este ideal pentru casele scandi. O nuanță de lumină verde închis poate adăuga o atmosferă naturală și dispoziție aspectului camerei tale.

dulap în culoarea salviei

Dulap din metal în culoarea Salviei

Mai mult decât un dulap, toate visele tale colorate de depozitare se regăsesc într-unul singur! Conceput pentru toată lumea, de la haine mici pentru bebeluși până la un dulap mare. Cele două șine înseamnă că oamenii mici își pot atinge costumele preferate – ar putea chiar să-i ajute să se îmbrace mai repede dimineața! Cele patru rafturi pot fi mutate oriunde ai nevoie de ele.

Tapet Dino Days Cream

Dino Days Cream

Este un tapet perfect pentru camerele copiilor. Foarte ușor de montat – pur și simplu aplicați un adeziv de bună calitate direct pe perete și așezați tapetul pe acesta. Tapetul nețesut este un produs de lux, de înaltă calitate, cu o rezistență la lumină „bună” și un finisaj mat. Este și RECICLABIL: Tipărit pe hârtie nețesută, făcându-l atât ecologic, cât și 100% reciclabil.

perete verde

Înveseliți peretele grădinii

Vopsea inteligentă pentru zidărie, în culoarea Puck. Masă în gri francez și scaun în carmin. 

gresie bucătărie în culoarea verde

Alegerea perfectă pentru un interior clasic

Inspirată de epocă, această gresie verde închis cu tonuri de smarald adânc, are ondulații delicate în suprafață și un finisaj lucios de lux. Utilizați-o singură pentru o notă dramatică sau combinați-o cu alte culori reci. 

veselă verde

Verdele de primăvară de la Next

Veselă cu glazură reactivă în culoarea salvie. Set de cină din douăsprezece bucăți. 

pătură Solomon din fibre reciclate

Noul produs de la Secret Linen Store

Pătura Solomon este fabricată dintr-un amestec de bumbac și fibre reciclate. 

 

 

 

 

Related posts

Tablourile – elemente decorative pentru casa ta

Adina Meyers

De ce sa alegi becurile economice

Adina Meyers

Ediţie specială! EXPO CASA MEA, 3-6 mai ROMAERO – Expozanţii şi organizatorii ne fac un tur al târgului

Adina Meyers