Amenajari case Amenajari Interioare

NOILE TENDINȚE ÎN MOBILIERUL DE INTERIOR, BoConcept dă tonul uniunii celor două nuanțe PANTONE 2021 Gri/Galben: Speranță, forță, eternitate!

COMBINAȚIA ELEGANTĂ PENTRU DINEU 

Combinație elegantă dintre masa Augusta și scaunele din Viena care stau așezate pe un covor strălucitor din Shanghai. Stiliștii au folosit design-urile în materiale naturale, cum ar fi ceramica spaniolă și catifeaua de bumbac, pentru a ne reaminti natura, măiestria manuală și pentru a asigura un spațiu de luat masa contemporan și funcțional. 

 

Bo Concept

EXPLORAȚI DORMITORUL DIN CATIFEA 

Patul Oxford din catifea de bumbac. Scaunul Charlotte din eleganta țesătură Rose Trieste. Accesorizat cu galeria senzuală Herbarium și covorul expresiv din Shanghai, acest dormitor este atât dramatic, sofisticat, cât și delicios senzual. 

Oxford este îngăduință pentru dormitor. Expresia bogăției și a confortului moale vă întâmpină cu brațele deschise și vă invită să vă petreceți noaptea devreme și diminețile leneșe în confort și stil. 

EXPLORAȚI LIVING-UL 

Acest design flexibil al apartamentului face loc pentru diferite activități fără a crea o senzație înghesuită sau aglomerată. Stiliștii au lucrat într-o schemă de culori coerentă în care formele organice moi se combină pentru a crea o expresie ușoară, liniștitoare și reconfortantă din punct de vedere vizual. Canapea de dormit, puf de depozitare, mese versatile și pufuri pentru a vă deplasa. Aceasta este o viață mică. 

Foto Canapea

EXPLORAȚI BIROUL 

Acest interior funcționează pentru a vă arăta cât de frumos poate fi mobilierul funcțional. Cum vă puteți rezolva micile probleme de viață cu design-urile potrivite și cum să aveți o casă frumoasă și confortabilă. 

Cupertino – tot ce ai nevoie într-un birou acasă, ascuns într-o clipă. Biroul Cupertino combină inovator spațiul de lucru și spațiul de stocare într-o soluție perfectă pentru biroul de acasă. Diferitele compartimente din birou vă permit să vă mențineți zona de lucru liberă, iar liniile curate și proporțiile subțiri oferă o notă minimalistă zonei de lucru. 

Scaunul iconic Adelaide este despre curbe, confort și caracter. Cu o formă grațioasă, organică și un confort sublim, acest scaun modern va da un ton elegant acasă. Picioarele drepte din lemn conferă scaunului de luat masa un aspect scandinav și contrastează scaunul curbat. În același timp, scaunul sculptat fără tapițerie evidențiază liniile curate și forma minimală.

Bo Concept

Bo Concept_CasaMea

MOBILIER PENTRU OPEN SPACE 

Plasând o canapea Amsterdam pu-ternic vizual într-o configurație de colț cu spatele la setul de mese, stiliștii au definit clar spațiul deschis. Culorile, deși diferite de nuanță, încă se potrivesc într-o expresie caldă și organică. Rezultatul este o cameră mare, care este clar definită, dar coezivă și contemporană. 

Caracterul, atitudinea și versatilitatea unite într-o expresie frumoasă de design. Scaunul Vienna combină în mod distinct liniile încrețite, formele moi și marginile accentuate pentru a asigura o expresie confortabilă și frumoasă în zona de luat masa sau de lucru. 

Amsterdam are linii ascuțite și curbe radicale. Confortul și luxul îmbină fiecare detaliu pentru a face din Amsterdam canapeaua perfectă pentru o declarație moale și primitoare în camera de zi. Cu o mulțime de spațiu pentru întreaga familie, această canapea de colț va fi eroul sufrageriei tale. 

Designerii Charlotte Høncke și Olaf Recht au intrat în natură pentru inspirația lor la lampa cu con de pin. Formele rotunde și straturile multiple se combină cu finisajul frumos pentru a oferi lampii o lumină caldă și moale. Agățați mai multe pandantive Pine Cone împreună pentru o expresie artistică și contemporană.

OpenSpace_Revista CasAMea

EXPLORAȚI HOLUL CASEI 

Adăugați eleganță holurilor dvs. cu mobilierul potrivit. O bancă simplă într-o configurație vibrantă va adăuga atât confort, cât și aspect. Finali-zați expresia cu o oglindă elegantă. 

Un spațiu de depozitare elegant pe multe dimensiuni, forme și culori diferite. Aici stiliștii BoConcept scot în evidență avantajul de a plasa două etajere una lângă cealaltă pentru a obține o mulțime de spațiu de stocare fără a ocupa mult spațiu. Perfecte pentru cărți, încălțăminte, plante și multe altele. 

Mobilier pentru holul casei

Scaun Adelaide gri închis cu funcție de pivotare 

Scaun de birou

Scaunul iconic Adelaide este despre curbe, confort și caracter. Cu o formă grațioasă, organică și un confort sublim, acest scaun modern va da un ton elegant casei. În același timp, caracteristicile moi ale scaunului, cu cusături și caracter, asigură o expresie unică și elegantă. 

Sistem de perete BORDEAUX 

 

Caracterizat prin linii curate și o structură ușoară, Bordeaux face din funcționalitate și flexibilitate un lucru frumos. Sprijiniți-l de perete și 

Biblioteca

Related posts

Eleganţă clasică pe plaja oceanului

Adina Meyers

5 lucruri in care merita sa investesti cand iti amenajezi locuinta

Adina Meyers

Resedinta masculina

Adina Meyers