Amenajari Exterioare Amenajari Interioare

Dulapul metalic, cea mai eleganta solutie pentru gradina sau garajul casei tale

Stim deja ca pui foarte mult accent pe aspectele functionale si estetice ale casei tale, de la culoarea peretilor, la mobila si aranjamentele florale. Cu toate acestea, daca ai norocul sa nu stai „inghesuita” intr-un apartament si sa beneficiezi si de o curte generoasa, este pacat sa nu profiti la maximum de aceasta.

In cazul in care tu sau partenerul tau aveti nevoie de anumite scule sau unelte, fie pentru gradina, fie in garaj, solutia ideala este un dulap metalic care sa le adaposteasca.

OfficeClass.ro este magazinul online de papetarie, birotica si obiecte de mobilier de birou nr. 1 din Romania. Daca alegi sa cumperi un dulap metalic OfficeClass.ro, vei avea parte de o oferta extrem de variata si de numeroase reduceri si promotii.

In oferta acestui furnizor, se regasesc modele de dulap metalic pentru substante periculoase, medicamente, obiecte de curatenie, desene si harti, dar si ignifuge ori cu usi glisante. Totusi, in continuare ne vom referi la modelele pentru scule si unelte.

Aceste tipuri de dulap metalic sunt extrem de folositoare, intrucat sunt dedicate, avand dimensiuni si compartimentari specifice pentru scule si unelte. Deoarece nu va fi folosit si in alte scopuri, dulapul poate fi montat direct in garaj sau chiar intr-un foisor, ceea ce inseamna ca nu va mai trebui sa faci drumuri repetate pana in casa si inapoi.

La OfficeClass.ro, gasesti 13 modele din care sa alegi, cu 1-2 usi, 1 pana la 4 usi si dimensiuni intre 500x450x1.000 de milimetri (0,22 metri cubi) si 1.000x420x1.980 de milimetri (0,83 de metri cubi).

Iata, in continuare, cateva modele de dulap metalic pentru scule si unelte, din care sa il alegi pe cel mai potrivit pentru gradina sau garajul casei tale, in functie de preferinte si necesitati:

Dulap metalic cu 1 raft si sertar pentru unelte si scule 121/C – pret 764,68 de lei

Acest model de dimensiuni reduse (500x450x1.000 de milimetri) este dotat cu o polita si un sertar, dar si cu balamale interne antifurt. El cantareste doar 17 kilograme si este tratat cu vopsea acrilica ignifuga, cu rezistenta ridicata la coroziune. Usile sunt batante, garantia este de nu mai putin de 24 de luni, iar dulapul este livrat gata asamblat.

 Dulap metalic cu 4 rafturi S1980 – pret 2.130,39 de lei

Acest model FIRST are 4 rafturi reglabile din tabla, rigidizate si galvanizate, care pot sustine o greutate de pana la 130 de kilograme fiecare. Dulapul este dotat cu o incuietoare rotativa ingropata, cu inchidere in 3 puncte. Modelul are dimensiunile de 1.000x420x1.980 de milimetri, este acoperit de o garantie de 2 ani si este ignifug.

 Dulap metalic cu 3 sertare pentru scule P3C – pret 4.864,29 de lei

Nu in ultimul rand, dulapul P3C are o dimensiune de 1.044x625x1.950 de milimetri (1,27 de metri cubi) si este dotat cu o incuietoare cu inchidere in 3 puncte. Cele 3 sertare pot fi extrase 100% si au capacitatea portanta de 75 de kilograme. Usile sunt batante, iar dulapul este tratat cu vopsea ignifuga si acoperit de o garantie de nu mai putin de 3 ani.

Related posts

Penthouse – Interior Store – Mamaia

Adina Meyers

Viața în roz

Adina Meyers

Fiecare camera din casa ta are nevoie de un covor potrivit

Adina Meyers