Calatorii LifeStyle

Doua baruri din Romania in top 10 mondial la capitolul design

Barul Bicicleta din Bucuresti si Joben Bistro din Cluj Napoca sunt mentionate in topul localurilor cu design deosebit, realizat de boredpanda.com la nivel mondial.

Bicicleta este cel mai proaspat concept bar din Bucuresti, destinat celor pentru care bicicleta este mai mult decat un mijloc de deplasare, este o parte a personalitatii lor.

Conceptul de design al barului a pornit de la ideea de reciclare artistica a partilor componente ale bicicletei pentru a realiza un spatiu neconventional, unic si prietenos, in care mobilierul este realizat manual din biciclete vintage de provenienta britanica (1930 – 1940) sau clasicul Pegas.

Joben Bistroa luat nastere sub emblema "Steampunk". Acesta reprezinta un simbol al stiintifico-fantasticului, nou in Cluj, care a devenit proeminent in anii '80-'90. Stilul se poate incadra in perioada inventiilor din epoca victoriana.

Cele doua baruri din Romania se afla pe lista alaturi de baruri, cafenele si restaurante din Elvetia, Africa de Sud, Statele Unite ale Americii, Japonia, Hong Kong, Suedia si Franta. 

Romania si Hong Kong sunt singurele nominalizate cu doua baruri, ceea ce nu poate decat sa ne bucure. 

 

Related posts

Rowenta Forever Sharp – cucerește priviri cu stil și eleganță

Adina Meyers

LG SL9000: Frumusete fara margini

Adina Meyers

Durerea pelvina – cauze pe care femeile nu trebuie sa le ignore (P)

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe