Practic

Cum sa creati mai mult spatiu de stocare in casa

Rar se intampla sa auzi vreodata ca cineva se plange ca are prea multe dulapuri. Spatiile de depozitare sunt reduse in majoritatea caselor, deci este important sa invatati cum sa lucrati cu spatiile pe care le aveti deja.

 

Iata o lista cu sfaturi si trucuri pentru a va ajuta sa creati spatiu de stocare suplimentar in casa dvs.

 

Scapa de lucruri

Primul pas in crearea unui spatiu de stocare mai mare in casa ta este sa scapi de lucrurile pe care nu le folosesti. Cel mai bun mod de a va maximiza spatiul este sa invatati cum sa selectati.

Dezordinea te costa tot timpul petrecut cautand lucruri. De asemenea, va costa bani daca ajungeti sa cumparati lucrurile pe care le aveti deja, dar nu le puteti gasi in dezordine.

Cel mai bun mod de a va dezordina casa este sa mergeti camera cu camera. Impartiti camerele mari sau complicate in zone, ceea ce va permite sa ramaneti organizat. Apoi, lucrati rapid si decideti ce articole sa aruncati sau sa pastrati.

Folositi solutii de stocare mai bune

O solutie buna de stocare creeaza mai mult spatiu si eficientizeaza organizatia dvs., grupand elemente asemanatoare. In acest fel, totul are o „casa” adecvata.

Organizatorii profesionisti recomanda utilizarea recipientelor din plastic transparent. Containerele de depozitare clare va vor permite sa vedeti in interiorul containerului, economisind cu usurinta timp pretios atunci cand incercati rapid sa cautati un articol.

Un cos decorativ este minunat pentru dormitoare. Asigurati-va ca etichetati aceste containere pentru a fi recuperate cu usurinta ulterior, mai ales daca le folositi intr-un spatiu de depozitare precum

  • subsolul,
  • mansarda
  • in spatele unui dulap.

Ganditi pe vertical

Nu reduceti spatiul de deasupra capului si de la picioare. Sunt locuri minunate pentru a depozita obiecte in afara sezonului, in vacanta, obiecte putin uzate si uzate. Profitati de spatiile superioare investind intr-o scara robusta pentru a putea ajunge la aceste zone. Nu depozitati nimic prea greu deasupra. Cutii pline cu carti sau aparate mari ar trebui sa ramana jos la sol. Pentru spatii mai inalte, utilizati containere mici.

Pentru spatiul de langa podea, utilizati recipiente de depozitare din plastic. Se stivuiesc bine si usureaza gasirea de la pantofi pana la ambalaje pentru cadouri.

 

 

Related posts

Culorile din casa ta

Adina Meyers

Despre amenajarea ingenioasa a subsolului

Adina Meyers

Mansarda, un spatiu stilizat

Adina Meyers