Image default
LifeStyle

20 de copii din Dorohoi compun melodia orașului alături de Vanotek, Narcotic Sound și Control Room

În perioada 30 mai – 1 iunie, Dorohoi devine orașul muzicii din Moldova, unde 20 de copii cu vârste între 11 și 17 ani intră în contact cu producători și compozitori renumiți din București, care îi introduc pe aceștia în munca din spatele unui hit.

Vanotek, dj-ul și producătorul care ține primele locuri în topurile din străinătate cu piesele lui, Narcotic Sound, proiectul prin care au fost compuse hituri cântate de Andra, Alexandra Stan, Marius Moga și mulți alții, plus Control Room, compozitorii care au peste 10 ani de experiență în industria muzicală, aceștia sunt cei care și-au mutat casa pentru trei zile în Dorohoi.

Workshop-ul de muzică organizat de către Primăria Municipiului Dorohoi și Neverland Place oferă copiilor oportunitatea de a vedea ce înseamnă munca și dedicarea pentru compunerea unei piese. Mai mult, în timpul acestor cursuri de muzică va fi compusă melodia orașului Dorohoi, care se va lansa chiar de Ziua Copilului.

Pe 1 iunie, pe scena amplasată din centrul orașului vor susține concerte Lora și Narcotic Sound & Christian D., iar cei 20 de copii din școala generală și liceu vor interpreta melodia orașului compusă la workshop-ul de muzică. 

 

Articole similare

Asociația Națională a Salvatorilor Montani din România a încheiat refacerea marcajelor a 300 de trasee turistice montane cu ajutorul campaniei “Culorile României” desfășurată de Policolor

comunicat de presa

Whirlpool Romania lanseaza prima campanie de CSR din piata de electrocasnice mari

comunicat de presa

Picanterii de Bucuresti, targ de produse decorative si podoabe handmade, vine pe 5 si 6 mai la Expo Casa Mea

comunicat de presa

Lasă un comentariu