LifeStyle

Cinci ani garantie pentru electrocasnicele incorporabile Electrolux, Zanussi si AEG

Electrocasnicele incorporabile sunt cea mai buna alegere daca doresti sa obtii un aspect unitar si placut, in concordanta cu stilul ales pentru locuinta ta. Pentru a asigura o experienta placuta si completa de cumparare, acum electrocasnicele incorporabile Electrolux, Zanussi si AEG achizitionate intre 1 octombrie si 31 decembrie 2014 beneficiaza de o garantie extinsa la 5 ani.

In campanie participa partenerii principali ai Electrolux, care comercializeaza electrocasnice incorporabile Electrolux, Zanussi si AEG, importate de Electrolux pentru piata romaneasca. Oferta include urmatoarele echipamente: plite si cuptoare incorporabile, masini de spalat vase incorporabile, echipamente frigorifice incorporabile, masini de spalat rufe incorporabile.

Produsele participante la campanie pot fi achizitionate prin plata integrala sau in rate, online sau din magazinele partenere. Tot ce trebuie sa faci dupa cumpararea lor este sa inregistrezi produsul pe site-ul dedicat al fiecarei marci: Electrolux (www.registerelectrolux.rcom), Zanussi (www.registerzanussi.rcom ) sau AEG (www.registeraeg.rcom). Astfel, garantia de doi ani este extinsa cu inca trei ani.

Pentru a te bucura de promotie, trebuie sa ai domiciliul stabil in Romania si varsta de minim 18 ani impliniti pana la 1 octombrie 2014.

Mai multe detalii despre garantia extinsa aplicata electrocasnicelor incorporabile Electrolux, Zanussi si AEG sunt disponibile pe site-urile oficiale www.electrolux.ro, www.zanussi.ro, www.aeg.ro.

Articole similare

Delta Studio inaugureaza al doilea Showroom in Cluj-Napoca, in parteneriat cu grupul spaniol Porcelanosa

comunicat de presa

Tefal aniverseaza 60 de ani de excelenta si continua inovatie

Redacția

InterContinental Bucuresti ofera gratuit oaspetilor cazati telefoane mobile pe perioada sederii

comunicat de presa

Lasă un comentariu