LifeStyle

Cinci ani garantie pentru electrocasnicele incorporabile Electrolux, Zanussi si AEG

Electrocasnicele incorporabile sunt cea mai buna alegere daca doresti sa obtii un aspect unitar si placut, in concordanta cu stilul ales pentru locuinta ta. Pentru a asigura o experienta placuta si completa de cumparare, acum electrocasnicele incorporabile Electrolux, Zanussi si AEG achizitionate intre 1 octombrie si 31 decembrie 2014 beneficiaza de o garantie extinsa la 5 ani.

In campanie participa partenerii principali ai Electrolux, care comercializeaza electrocasnice incorporabile Electrolux, Zanussi si AEG, importate de Electrolux pentru piata romaneasca. Oferta include urmatoarele echipamente: plite si cuptoare incorporabile, masini de spalat vase incorporabile, echipamente frigorifice incorporabile, masini de spalat rufe incorporabile.

Produsele participante la campanie pot fi achizitionate prin plata integrala sau in rate, online sau din magazinele partenere. Tot ce trebuie sa faci dupa cumpararea lor este sa inregistrezi produsul pe site-ul dedicat al fiecarei marci: Electrolux (www.registerelectrolux.rcom), Zanussi (www.registerzanussi.rcom ) sau AEG (www.registeraeg.rcom). Astfel, garantia de doi ani este extinsa cu inca trei ani.

Pentru a te bucura de promotie, trebuie sa ai domiciliul stabil in Romania si varsta de minim 18 ani impliniti pana la 1 octombrie 2014.

Mai multe detalii despre garantia extinsa aplicata electrocasnicelor incorporabile Electrolux, Zanussi si AEG sunt disponibile pe site-urile oficiale www.electrolux.ro, www.zanussi.ro, www.aeg.ro.

Related posts

Începe CONSTRUCT – AMBIENT EXPO – o manifestare de top pentru domeniul construcţiilor și amenajărilor interioare

Adina Meyers

Hans Op de Beeck: Sea of Tranquillity

Adina Meyers

Cum să îți dotezi hotelul sau pensiunea pentru o igienă ideală

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe