LifeStyle

Designerul Hamid Nicola Katrib lanseaza o noua platforma de comunicare

Odata cu lansarea noii platforme de comunicare online, Hamid isi propune sa fie si mai aproape de clientii si colaboratorii sai, astfel incat pe http://hamid-nicola-katrib.ro/blog/ va impartasi informatii despre design de interior, decoratiuni, pictura, pasiunea sa pentru obiecte de arta si lifestyle. Blogul va contine si o serie de articole „Making of” ale amenajarilor.

“Cei care ma cunosc stiu ca am multe de spus… dar stiu si ca unori timpul nu e de partea mea. De aceea, am facut cunostinta cu lumea bloggerilor si voi incerca sa impartasesc cat mai des detalii despre ceea ce fac si despre cum as dori sa arate lumea care ne inconjoara. In plus, as vrea ca oamenii sa inteleaga faptul ca pentru a avea succes este nevoie de multa munca, si ca rar se intampla sa lucrezi in conditii ideale”, mentioneaza Hamid.

Cu un look nou si cu o structura aerisita si usor de urmarit, noul site cuprinde un portofoliu bogat de bun gust, rafinament si atentie la detaliile care scot in evidenta fiecare colt al unui spatiu. Majoritatea proiectelor reprezinta o carte de vizita importanta pentru arhitect, nu doar prin prisma imaginilor care contureaza cate o poveste pentru fiecare amenajare in parte, ci si prin aprecierea data de catre clienti, colaboratori sau pasionati de arta frumoasa.

###

Hamid Nicola Katrib este unul dintre cei mai apreciati tineri arhitecti din Romania. S-a nascut la Bacau, a trait si studiat in Liban („Académie Libanaise des Beaux-Arts (ALBA)” din Beirut), iar in 2007 a renuntat fara regrete la fetele regale din Orient in favoarea propriului sau birou de design de interior, Crea Decoration, din Bucuresti.

Proiectele de amenajare interioara realizate de catre Hamid au aparut in cele mai importante reviste de specialitate. Prezenta in cadrul emisiunii “România, te iubesc!”, dar si nominalizarea in topul Forbes al tinerilor care au reusit in viata inainte de a implini 30 de ani, alaturi de recentul premiu pentru „Cel mai bun design rezidential” oferit in cadrul „InSign Awards 2012” il transforma pe tanarul arhitect intr-un model demn de urmat.

Related posts

Sustine proiectul romanesc in etapa „Alegerea Publicului” din cadrul Electrolux Design Lab

Adina Meyers

Poluarea aerului, inamicul nevăzut al sănătăţii românilor. Cum ne afectează și cum putem lupta împotriva acesteia?

Adina Meyers

YO – iti umple viata cu fructe!

Adina Meyers