Amenajari Interioare Decor Home LifeStyle

Modalități de a folosi oglinda în amenajarea casei

Cum poți folosi oglinda în interiorul casei tale? Dacă vă doriţi o casă mai mare, cu camere mult mai încăpătoare, iar resursele financiare sunt insuficiente, sfatul nostru ar fi să vă gândiţi la o o redecorare cu ajutorul oglinzilor.

Nu este deloc costisitoare şi, cu toate acestea, rezultatele sunt extraordinare.

Oglindă mare, vintage – Dacă aveţi mai multe oglinzi vechi, le puteţi lipi una lângă alta, astfel încât să creaţi o oglindă mare. Este ideală pentru camerele în stil vintage.

Ferestre false – Lipiţi două oglinzi pe un perete. Lumina de afară se va răsfrânge asupra oglinzilor, dând senzaţia unor ferestre. În acest mod, camera va părea mult mai luminoasă.

Oglinzi plasate geometric – Puteţi aplica pe un perete mai multe oglinzi mici, creând diferite forme sau chiar litere. Efectul va fi într-adevăr unicat.

Rafturi cu oglinzi – Aplicaţi câteva oglinzi pe uşile şifonierului sau pe ale noptierelor, pentru un efect chic.

Colecţie de oglinzi – Înrămaţi nişte oglinzi de dimensiuni reduse, iar în centrul lor imprimaţi conturul chipurilor membrilor familei. Puteţi alege să coloraţi cu alb ramele persoanelor de sex feminin şi cu roşu pe cele ale persoanelor de sex masculin.

Sugestie și pentru bucătărie

Oglinzi în rafturi – Vă puteţi folosi de oglinzi şi pentru redecorarea bucătăriei, aplicându-le în interiorul dulapurilor. În acest mod, camera va părea mai luminoasă.

Related posts

Casa Zu – dintr-un hambar, o casa activa, eficienta energetic

Adina Meyers

Un motor multifuncțional destinat grădinarilor a fost lansat pe piață de producătorul german STIHL

Adina Meyers

Colectează selectiv în parcuri și spații publice

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe