Home LifeStyle Retete

Desert gustos: Creme tartinabile delicioase

Îți e poftă de ceva dulce? Ce ai zice de câteva sortimente de creme tartinabile. Deserturi unice, adevărate senzații pe care gurmanzii le apreciază așa cum merită

Sunt bogate în vitamine, minerale și antioxidanți, ceea ce le recomandă cu încredere și celor mici. LINO LADA este o gamă de cinci creme tartinabile: cu lapte, cu alune de pădure, Cocos, Duo și Gold.

LINO LADA lapte are gustul și textura laptelui (lapte integral 18%) dar și gustul celor mai fine alune. Iar pe lângă gust mai vorbim și despre porția generoasă de calciu care provine din lapte, mineral de care oasele au nevoie la orice vârstă.

LINO LADA cu alune de pădure. Cu un echilibru perfect între delicioasele alune de pădure și cacao, această cremă cu gust fabulos este atât o sursă de calciu cât și una de vitamina D. Acum poți spune că știi cum arată mic dejunul perfect al unei dimineți de vară: o felie de pâine prăjită cu un strat generos de cremă tartinabilă și un pahar de lapte rece.

Iubitori ai nucilor de cocos, sunteți pe recepție? Vi s-a pregătit o aventură cu gust exotic! LINO LADA Cocos e mai mult decât vă așteptați. Este o cremă amețitor de gustoasă, din lapte, alune de pădure de cea mai bună calitate șiiii…. făină de nucă de cocos! Nu vă zgârciți când umpleți cu ea o clătită! Uitați de principiul acela cu „puțin și bun”. „Mult și bun” e mai bine, nu-i așa?! Scoate capacul și dă atacul! Armonia de arome te va cuceri instantaneu.

Nu te poți hotărî între alb și negru? Dar nici nu este nevoie! LINO LADA Duo este pentru nehotărâți ca tine. Adică, sub capac, vei gasi o combinație irezistibil de delicioasă de cacao și alune, în contrast cu albul laptelui, totul fără pic de conservanți. Întinde o foaie de aluat, taie triunghiuri, pune în mijloc o linguriță sănătoasă de cremă, rulează și dă la cuptor. Ia uite ce repede se fac cornurile! Ți se pare complicat și nici nu prea ai chef? Și cine nu te lasă să duci lingurița cu cremă la gură, să o savurezi pe îndelete și să lași prepararea cornurilor pentru altă dată?

LINO LADA Gold. Un produs premium, care reprezintă standardul de aur al gamei. Este potrivit pentru ocazii speciale, când vrei să oferi și să-ți oferi o recompensă. Sau – de ce nu? – când vrei să faci cuiva un dar memorabil, cu gustul irezistibil al alunelor de pădure coapte și mărunțite. Numai bun să îmbogățească o înghețată sau să burdușească o clătită pufoasă.

Related posts

Proctinum cremă – un nou dispozitiv medical împotriva hemoroizilor!

Adina Meyers

Floria in Strada – floraria destinatie pentru flori si cadouri create de artisti locali, la Piata Dorobanti

Adina Meyers

Rockul e pentru totdeauna – Scorpions, pe 12 iunie 2018 la București, în cadrul Crazy World Tour

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe