Amenajari Interioare Home LifeStyle

Trend nou în pandemie: tururi viruale pentru apartamente, săli de fitness, de evenimente – FOTO

Pandemia a redus drastic cererea pentru vizionarea fizică a locaţiilor precum sălile de evenimente, apartamente, diferite clinici private sau centre de fitness. Și din acest motiv au apărut tururile virtuale pentru diferite spații.

Tururile virtuale reprezintă un avantaj major pentru cei care vor să își vândă apartamentul sau vor să-și prezinte afacerea clienţilor. Cu ajutorul unui click cei interesați pot afla vizual povestea oamenilor şi a locurilor.

Pe de-o parte sunt tururile virtuale 3D,  iar cealaltă parte este dată de tururile virtuale interactive, care au la bază doar partea de fotografie 360 de grade. Toate pot fi personalizate în funcție de preferințele clientului.

Şi Universitatea „Babeş-Bolyai” poate fi explorată printr-o vizită virtuală. Turul a fost creat special pentru viitorii studenţi pe care pandemia i-a ţinut departe. Pentru un astfel de proiect costurile încep de la 200 de euro.

Related posts

Seara folk

Adina Meyers

Recomandarea lui Chef Scarlatescu pentru aceasta vara: Pui Teriyaki cu rucola, baby spanac si ardei gras!

Adina Meyers

Fii frumoasă indiferent de vârstă!

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe