LifeStyle Retete

Desert de weekend: prajitura cu cirese si capsuni

Desert de weekend: prajitura cu cirese si capsuni

Ingrediente:

250 g cirese

250 g capsuni

2 oua

6 linguri ulei

8 linguri lapte

10 linguri zahar

250 g faina

1 varf de sare

1 zahar vanilat

1 praf de copt

Citeste si: Rasfat de vara dulce si rapid: milkshake sau inghetata

Mod de preparare:

Cu mixerul batem cele 2 oua, zaharul, uleiul, laptele, zaharul vanilat si praful de sare, iar la sfarsit adaugam praful de copt.
Cand compozitia este omogenizata o turnam intr-o tava tapetata cu unt si faina (se poate folosi forma de tarta cu diametrul de 28). Deasupra aranjam ciresele (spalate si fara samburi) si capsunile scurse bine de zeama. Le punem la cuptorul preincalzit la 200 de grade, timp de zece minute, dupa care lasam la foc mai mic (150 de grade) inca 15-20 de minute. Ca sa fiti sigure ca este gata, puteti face proba cu scobitoarea. Dupa ce scoatem prajitura din cuptor o lasam sa se raceasca bine, o taiem si o pudram cu zahar pudra.

Material preluat de pe www.gustos.ro

 

Related posts

Culoarea Turnului Eiffel va fi schimbată. Ce se întâmplă cu monumentul

Adina Meyers

FaceToFace Media isi completeaza grila de programe

Adina Meyers

Proiectul MOLDOVA CENTER a fost premiat cu „Best Office Architecture/5 ***** Project” la EUROPEAN PROPERTY AWARDS

Adina Meyers