LifeStyle Retete

Desert de toamna cu prune

Acest desert de toamna cu prune si nuci este ieftin, rapid, gustos si iti potoleste imediat pofta de dulce.

Ingredinete:

1 kg prune

100 g nuca romaneasca

1 si 1/2 lingura zahar brut (sau dupa gust)

1 si 1/2 lingurita scortisoara

Citeste si: Desert de sezon: prajitura cu prune si nuca

Mod de preparare:

Se spala prunele, se taie in 4, se scot samburii si se pun intr-un vas termorezistent.

Se adauga nuca tocata grosier, se presara zaharul deasupra prunelor si se introduce vasul in cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius pentru 20-25 minute.

Dupa ce se scoate vasul, se presara scortisoara si se amesteca.

Aromele sunt imbietoare, miros de nuca cu scortisoara, iar sucul lasat de prune are o culoare fascinanta!

Material preluat de pe http://aromedepoveste.ro

Related posts

La Maison Coloniale

Adina Meyers

Protecție și igienă în școli și grădinițe

Adina Meyers

ROMEXPO deschide sezonul expozițional 2019 cu Târgul de Turism al României și ROMHOTEL

Adina Meyers