Proiecte de casa

Descoperă viitorul construcțiilor: Case pe structură metalică

Într-o lume care se mișcă rapid, inovația în construcții ne oferă o soluție elegantă și durabilă: casele pe structură metalică. Aceste minuni ale tehnologiei moderne combină durabilitatea, eficiența energetică și designul personalizat pentru a oferi un cămin care nu doar că rezistă testul timpului, dar este și o investiție inteligentă pe termen lung.

Avantajul incontestabil al structurilor Light Steel Framing (LSF) este baza solidă și eficiența crescută pe care o oferă fiecărui proiect. Cu o construcție rapidă și flexibilitatea de a se adapta oricărui design, casele LSF îți permit să îți vezi visul arhitectural transformat în realitate fără compromisuri.

Nu numai că aceste case sunt construite pentru a dura, dar sunt și lideri în eficiența energetică. Cu ajutorul soluțiilor sustenabile precum pompele de căldură, panourile fotovoltaice și sistemele de ventilare cu recuperare de căldură, vei vedea o reducere semnificativă a costurilor utilităților. Mai mult, posibilitatea de a economisi până la 40% din bugetul total prin implicare personală în construcție face această opțiune și mai atractivă.

Pentru cei interesați să afle mai multe, romehome, în parteneriat cu vindem-ieftin, organizează un webinar esențial pe 17 aprilie 2024: „Casele pe structură metalică. Eficiența energetică, costurile și durata construcției”. Acesta va acoperi aspecte cruciale precum legislația, documentația necesară, alegerea echipei de specialiști, și va oferi o comparație detaliată între structurile metalice și alte materiale de construcție, toate pentru a te ajuta să iei cele mai informate decizii pentru casa ta de vis.

Transformă visul tău în realitate și alătură-te nouă în explorarea unui mod de construcție care redefinește industria, combinând inovația, durabilitatea și designul personalizat. Viitorul este aici, iar el este construit pe structuri metalice.

Romehome este o companie de construcții specializată în construcțiile pe structură metalică și adaptate la nivel de case NZEB, care propune soluții sănătoase pentru locuitorii casei, eco-friendly și care ajută la reducerea costurilor pe termen lung.

Unul dintre proiectele de referință pe care romehome l-a executat este „Casa Dia”, o serie de trei case la standarde de casă pasivă, construite în Austria și România. Acestea sunt case pe structură metalică, cu un design exterior original și atractiv, completat cu soluții tehnice sustenabile și eco-friendly.

Copyright imagini: romehome.ro

Related posts

Locuinţă de vacanţă pentru mai multe familii

Adina Meyers

5 motive ca să construiești cu OSB

Adina Meyers

LOCUINTA UNIFAMILIALA P+1E

Adina Meyers