Amenajare baie Practic

Depozitarea prosoapelor. 4 idei pentru o baie frumoasa

In timp ce unele persoane prefera sa ascunda prosoapele intr-un dulap, altora le place sa tina prosoapele la indemana sau sa se bucure de afisarea obiectelor esentiale de zi cu zi.

Exista o multime de moduri elegante de a pune depozita prosoapele la vedere.

Acest lucru poate insemna

  • crearea de rafturi speciale incorporate pentru afisajele de prosoape;
  • instalarea de rafturi plutitoare; i
  • folosirea obiectelor vintage, cum ar fi suporturi pentru vinuri, pentru magazine, pentru haine, cosuri etc

Totusi in aceste vremuri in care avem o atentie deosebita indreptata spre igiena trebuie sa tineti cont de cateva aspecte.

Daca depozitati prosoapele in aer liber intr-o baie mica sau in imediata apropiere a toaletei, amintiti-va ca apa din toaleta poate elibera bacterii.

Cel mai sigur mod de proteja prosoapele este sa inchideti capacul de toaleta inainte de a va spala. In caz contrar evitati expunerea in apropierea toaletei respectand o distanta de 6 metri.

Scara decorativa

O scara decorativa neagra sprijinita de peretele de langa cada este o varianta sic la intrebarea `cum sa-ti afisezi prosoapele~

Abordare vintage

Daca spatiul iti permite sa abordezi acest stil vintage in baie va recomandam sa depozitti prosoapele intr-un frumos cos. Pastrarea vizibila a abundentei de prosoape de baie in stil hotelier alb ajuta ca ambienta sa se simta proaspata si practica.

Rafturi deschise pentru camera de serviciu

Bare si inele pentru prosoape

Daca nu ai un loc separat unde sa atarni prosopul pentru maini, poti adauga o bara mai mica sau un inel in apropiere de chiuveta. Aveti in vedere faptul ca o bara ofera mai mult spatiu decat un inel.

Related posts

Dining stilat in gri si turcoaz

Adina Meyers

Ce este cu adevărat important atunci când te cazezi la hotel?

Adina Meyers

Cum să cureţi vasele şi alte obiecte cu sare

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe