Amenajare bucatarie Practic

Recomandarile Kuma: Combinatii cu stil pentru amenajarea baii si a bucatariei

Anul acesta spuneti adio stilului clasic si mizati pe combinatii de culori indraznete care sa va transforme baia si bucataria in spatii glamour, in care sa va faca placere sa va petreceti timpul. In acest sens, specialiştii Kuma au creat special o lista de recomandari pentru a face cele mai bune alegeri atunci cand va amenajati locuinta.

Sanctuare dedicate frumusetii – un SPA la tine acasa!

Potrivit studiilor, femeile petrec zilnic, aproximativ o ora in baie, ceea ce inseamna cel putin 28 ore pe luna si circa 14 zile din an petrecute in dus, cada sau, pur si simplu, in fata oglinzii. Fie ca va pregatiti pentru o ocazie speciala sau pentru o zi obisnuita, baia devine un lacas destinat ritualurilor de infrumusetare.

Si cum trendurile in materie de frumusete se schimba periodic, la fel si locul in care acestea se desfasoara ar trebui adaptat noilor tendinte in domeniu. In acest sens, Kuma traseaza pentru anul acesta doua stiluri de amenajare menite sa satisfaca si cele mai exigente dorinte.

Desi este considerata a fi o combinatie traditionala, amenajarea cu alb si negru nu si-a pierdut nicicand din efect, reusind sa denote un aer modern, minimalist si, in acelasi timp, elegant. Posibilitatile de combinare sunt multiple: poti opta pentru un lavoar negru din Pearl Black sau granit Nero Africa impreuna cu mobilier alb din MDF. De altfel, poti miza pe un lavoar din sticla alba pe care sa-l accesorizezi cu acelasi tip de mobilier, insa, de data aceasta, negru. In orice caz, nu uita de culoarea anului, decoratiunile asezate pe lavoar avand culoarea marsala.

Daca negrul nu este pe gustul tau, atunci te poti indrepta catre culori naturale inspirate din frumusetea naturii. Astfel, prin fiecare culoare si design, Kuma si-a propus sa-ti aduca o parte din natura, chiar in baia ta. Inspirate din azurul marii sau din tonurile maronii ale padurii, lavoarele Kuma cu scurgeri inclinate ori complet ascunse reprezinta piesele de rezistenta ale acestui sezon.

In ceea ce priveste formele lavoarelor, pentru un efect neconventional, specialistii recomanda inlocuirea bolurilor ovale sau rotunde cu forme dreptunghiulare.

Bucatarii minimaliste Nordline

Simplitatea este cheia amenajarii si in cazul bucatariei, tendintele acestui an fiind dominate de piesele de mobilier in stil minimalist si clasic reinterpretat in tonuri neutre. Ca si in cazul bailor, mix-ul alb-negru-beige ramane o solutie potrivita si pentru bucatarii.

Daca la prima vedere combinatia poate deveni usor monotona, Kuma recomanda o culoare contrastanta pentru blatul de lucru sau alegerea unor nuante intense pentru electrocasnice sau decoratiuni. De asemenea, obtinerea unui efect sofisticat se poate realiza si prin alegerea unui blat din sticla reciclata cu insertie de oglinda, precum Kuma Glass Sirius sau Taurus.  

Related posts

Cum sa alegeti cele mai bune cearceafuri de pat

Adina Meyers

Cum renovezi cu stil un apartament vechi

Adina Meyers

Ce drepturi avem atunci când mergem cu mașina în service? Tot ce trebuie să știi!

Adina Meyers