LifeStyle

Cum sa nu iti deschizi firma, cand ti se acorda asistenta de specialitate?

La intrebarea  ”De ce sa iti deschizi o firma in Bucuresti?” exista multe raspunsuri le fel de bune si de importante. Bucurestiul este cel mai dezvoltat oras al tarii si aici exista si cele mai puternice firme in IT, deci accesul la tehnologie este asigurat. Se intelege ca avand o oferta bogata in IT, intreprinzatorii pot solicita campanii publicitare si infiintarea site-ului care sa sustina afacerea si in mediul online la fel de bine ca si in cel offline. In prezent, o afacere care nu este prezenta si in mediul online are mult de pierdut, fiindca oamenii s-au obisnuit extrem de comozi. Le este mult mai usor sa cumpere de la domiciliu, sa plaseze comenzile si sa primeasca marfurile acasa.

In Bucuresti raman absolventii de facultate foarte bine pregatiti, creativi, ambitiosi si originali, prin urmare, aici se gaseste forta de munca tanara si de cea mai buna calitate.

Aici se iau cele mai mari salarii din tara, prin urmare proprietarul firmei stie ca daca ofera produse si servicii de calitate premium si i se face publicitate constant si persuasiv, are sanse sa obtina beneficii considerabile.

Este orasul tranzitat de cei mai multi straini, oameni cu multi bani si acestia sunt interesati sa investeasca in tara noastra. La fel de posibil este ca prin intermediul acestora sa gasesti o piata de desfacere a produselor si serviciilor tale in afara.

Tot in acest oras ti se acorda asistenta de specialitate de la infiintarea firmei sau a societatii, pana cand soliciti acest lucru. Nu trebuie sa faci nu stiu cate drumuri, sa astepti pe la usi pentru a infiinta legal firma, PFA-ul, societatea sau SRL-ul.

E mare lucru sa iti vezi de afacere, in timp ce un avocat sau o echipa intreaga se ocupa de inregistrarea firmei, de gasirea celui mai bun sediu social si de consultanta in tot acest timp.

In 2017 in Bucuresti s-au infiintat cu 31% mai multe firme decat in 2016, adica 130 000 de firme, iar acest fapt se datoreaza si avocatilor specializati in infiintarea de firme. O astfel de echipa de avocati puteti gasi si la cabinetul de avocatura Darie, Manea & Asociatii care are in portofoliu nume grele de societati si firme renumite din Bucuresti.
Ei iti pun la dispozitie toate informatiile necesare si preiau toate sarcinile legate de intocmirea formalitatilor la timp. Dupa ce ai ales numele firmei si domeniul de activitate, ei se ocupa de rezervarea numelui, de intocmirea tuturor documentelor si de inregistrarea societatii la Registrul Comertului. Tot ce ai de facut este sa le citesti cu atentie si sa le semnezi. Colaborarea cu ei nu se termina, cand ti-au pus pe birou actele infiintarii firmei tale, fiindca au experienta si te pot ajuta si sa iti indeplinesti obiectivele, venind cu solutii legale si eficiente.

Iata de ce pentru infiintarea unei firme trebuie sa soliciti ajutor profesionist, sa iti rezervi sprijinul acestei echipe oneste si puternice un timp indelungat.

Infiinteaza-ti o firma in Bucuresti, fiindca aici ai sanse mari sa prosperi si sa ajungi in topul celor mai bogati oameni din Romania!

Related posts

Dolorgiet® Gel Analgezic – Pentru tratamentul durerilor musculare sau articulare acute!

Adina Meyers

Piscina, principala atracție pe timpul verii. Cum o îngrijim

Adina Meyers

Mini Monini – pentru cei mici!

Adina Meyers