LifeStyle

Delta Studio prezinta ultimele trenduri in placile ceramice la Cersaie 2015– frumusete clasica

Cersaie (Bologna, Italia) este un targ international anual dedicat producatorilor de placi ceramice si obiecte sanitare, considerat unul dintre cele mai importante din industria de profil. Anul acesta, Cersaie si-a desfasurat a 33-a editie, intre 28 septembrie – 2 octombrie, grupand 800 de expozanti din 37 de tari. Cele mai importante branduri din industrie au fost prezente la Cersaie pentru a incheia noi parteneriate comerciale si a-si lansa noile colectii.

Delta Studio a fost prezenta si in acest an la eveniment, pentru a descoperi cele mai noi lansari si a participa la evenimentele conexe dedicate arhitecturii si designului de interior din cadrul Cersaie.

Prezenta italienilor de la FAP Ceramiche la Cersaie a reprezentat un tribut pentru Frumusetea clasica italiana, atemporala si desavarsita. Tematica expunerii –  “dincolo de timp” – s-a reflectat in materiale, forme si nuante inspirate de estetica antica, prin propuneri noi menite sa devina stiluri clasice contemporane. Standul FAP ne-a cucerit prin pretiozitatea finisajelor propuse, prin detaliile impecabile si nuantele splendide.

Intre noutati, am remarcat imbogatirea colectiei LUMINA cu noi efecte rafinate. Invelisul alb a evoluat catre noi suprafete, texturi si dimensiuni – ca noul format de 50×110 cm, rectificat – o adevarata oaza de lumina. Aceste placi sintetizeaza traditia si inovatia, clasicul alb reinventandu-se intr-un format supradimensionat, capabil sa capteze si sa reflecte si mai multa lumina.

De o noua extensie se bucura si colectia NUANCES, cu noul format de 25×150 cm. Colectia enumera placi ceramice rectificate cu venaturi si nuante ce redau cu fidelitate lemnul.

FRAME reprezinta o colectie inspirata de suprafetele acoperite cu rasina, aflate in tendintele ultimilor ani. Placile ceramice Frame reflecta bogatia de tonuri si nuante ale rasinii, fiind o colectie luxoasa ce transmite eleganta si rafinament. Este disponibila in finisaje plane sau reliefate, cu textura de impletitura (Frame Knot) sau detalii geometrice (Frame Fold).

Inedita este si propunerea Frame Carpet, cu insertii decorative ce compun modelul unui covor.

ROMA este o colectie spectaculoasa, o adevarata chintesenta a istoriei imperiale romane, cu obsesia sa pentru marmura si piatra. Cele sase nuante si multitudinea de formate si texturi starnesc dorinta pentru proiecte grandioase, elogii ale frumusetii fara limita.

Bucataria spectaculoasa din standul FAP, melanj de Roma Calacatta si Roma Imperiale, ne-a impresionat prin fiecare detaliu: muchiile impecabile, textura fidela a faimoasei marmure de Calacatta, cu venaturile sale pronuntate, melanjul de nuante si geometria perfecta.

ROMA este disponibila in versiuni pentru pereti si pardoseala, in forme dreptunghiulare, patrate si hexagonale, cu finisaje mate sau lucioase.

 

Related posts

A apărut revista Casa Mea de aprilie!

Adina Meyers

Panasonic a proiectat un robot care se transforma din pat în fotoliu rulant

Adina Meyers

Alchemia – valorifica momentele de relaxare

Adina Meyers