LifeStyle

Delta Studio, lider in amenajari de interior, inaugureaza noul Showroom din Brasov

Joi, 28 iunie, compania romaneasca Delta Studio, lider national in domeniul designului de interior, inaugureaza noul showroom din Brasov, in zona Coresi Mall, spatiul fiind amenajat cu finisaje, sanitare si mobilier de top.

Dragoș Bonea, director general Delta Studio, a declarat:

„Suntem prezenti de mai multi ani pe piata din Brasov, implicandu-ne insa mai mult in domeniul proiectelor (hoteluri, spatii comerciale, ansambluri rezidentiale) si al unor locuinte de lux. Consideram ca a venit vremea sa deschidem un showroom prin care sa ne adresam clientilor de retail, adica tuturor celor care se afla in cautarea unei solutii deosebite, in acord cu ultimele tendinte in design si tehnologie, pentru amenajarea locuintei. Ne dorim ca selectia de materiale, concepte, solutii pe care o prezentam in showroomul nostru din Brasov, sa fie o sursa de inspiratie utila. Pe cei pretentiosi, care isi doresc sa vada mai mult, ii invitam sa ne viziteze si in Bucuresti, in cel mai reprezentativ showroom de design interior din Romania, cu o suprafata de  peste 4000 m2.”

In ultima luna, Delta Studio a inaugurat doua noi showroom-uri in Cluj-Napoca, unul amenajat in colaborare cu grupul spaniol Porcelanosa, iar celalalt cu producatorul rus Kerama Marazzi.

Delta Studio este lider si reper important pe piata amenajarilor interioare de lux din Romania, detinand o retea de 12 showroomuri in cele mai importante orase din tara, avand o experienta de peste 20 de ani si reprezentand cele mai importante branduri existente la nivel mondial.

Prin sloganul „amenajari inteligente” Delta Studio isi propune sa fie cea mai buna optiune atat pentru clientii de lux cat si pentru cei care dispun de bugete mai reduse, insa isi doresc o amenajare deosebita, in acord cu cele mai noi tendinte in design si tehnologie.

Delta Studio si-a asumat misiunea de sustinere a designului de interior din Romania, realizand actiuni de promovare prin toate canalele de care dispune: organizarea de expozitii, editarea de albume si realizarea de videoclipuri despre amenajari de interior realizate in Romania, organizarea de vizite tematice la expozitii internationale de profil (Cersaie, Salone del Mobile, Cevisama etc.) si producatori din Rusia, Spania, Italia, avand o stransa colaborare cu universitatile si organizatiile profesionale (OAR, UAR etc.).

Noul showroom Delta Studio poate fi vizitat de luni pana sambata pe Str. Ioan Popasu 2.

www.deltastudio.ro

https://www.deltastudio.ro/blog

Youtube, Facebook, Instagram

marketing@deltastudio.ro

Related posts

Pisica ta va adora această masă!

Adina Meyers

In showroomul Salterra gasesti salteaua potrivita

Adina Meyers

Unic pe piața home&deco din România: Doi ani fără grija țânțarilor cu DEKO Professional Anti-țânțari

Adina Meyers