LifeStyle

(P) Rowenta Steam Force – semnătura ținutelor glam din această primăvară

Tendințele de primăvară-vară 2017 poartă semnătura Rowenta! Rochiile glam, fusta plisată argintie, pantalonii culottes vor aprecia atingerea delicată a fierului de călcat Rowenta Steam Force. The fashion icons iron with Rowenta!

Rowenta Steam Force – pentru ținute irezistibile în fiecare zi

Cu o presiune a aburului comparabilă cu a unei stații profesionale, fierul de călcat Rowenta Steam Force te ajută să fii în tendințe primăvara aceasta și să porți cu stil pliseurile perfect aliniate și volanele jucăușe.

Datorită pompei electronice integrate, care generează cu până la 35% mai mult abur sub presiune, ce pătrunde direct în fibrele materialului, nicio cută nu-i poate rezista. Nu trebuie să aștepti ca talpa să se încălzească, deoarece ai sub comanda ta 2.750W, pentru rezultate excepționale și super rapide!

Prevăzut cu vârf profilat de înaltă precizie, fierul de călcat de la Rowenta garantează accesul facil și rapid chiar şi în zonele greu accesibile. De acum, pliurile rebele, gulerele asimetrice ori marginile înguste ale hainelor tale preferate vor fi perfect netezite.

Totodată, talpa Microsteam din inox, cu 400 de micro-orificii, asigură distribuția optimă a aburului, în timp ce marginile rotunjite ale fierului garantează alunecarea ușoară în orice direcție.

În plus, sistemul anticalcar integrat, care previne depunerile și menține constante beneficiile și dozajul aburului, asigură performanțe de lungă durată. Tivurile și cutele încăpățânate nu mai au absolut nicio șansă!

Fii stylish primăvara aceasta și păstrează-ți garderoba impecabilă asemenea designer-ului tău preferat!

DespreRowenta

Rowenta a luat naștere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflați în căutarea produselor de înaltă performanță, ușor de folosit și cu design funcțional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gamă largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling și epilatoare, la aspiratoare și produse pentru îngrijirea țesăturilor, create din respect pentru consumator și pentru mediul înconjurător. 

Pentru mai multe informații accesează www.rowenta.ro, www.silenceforce4a.rowenta.ro, www.facebook.com/RowentaRomania

Related posts

Lansarea celui mai mare showroom de pavele, la împlinirea a 10 ani Elis Pavaje, Stoenești

Adina Meyers

Consumabilele de hârtie de la Sanito.ro sunt eficiente în orice locuință sau afacere

Adina Meyers

Jocurile de noroc, multiple beneficii asupra psihicului

Adina Meyers