Amenajari Interioare

De ce e important sa ai la locuinta ta usi electrice

Incidentele din ultimele saptamani arata clar un singur lucru. Avem carente mari atunci cand vine vorba de securitate si siguranta. Si pentru ca suntem in mileniul trei, trebuie sa stii ca exista sisteme de alarma care pot fi controlate cu ajutorul aplicatiilor de mobil, dar pentru asta trebuie sa ai montate device-uri electrice si electronice care pot fi activate la distanta. Problema apare atunci cand multi proprietari de vile sau case apeleaza la sisteme de siguranta sofisticate cand vine vorba de locuintele lor, dar pastreaza aceleasi usi de garaj clasice.

De ce sa alegi usi de garaj actionate electric

Atunci cand detii o masina pe care o folosesti des sau chiar zilnic, nu iti mai poti permite sa o parchezi pur si simplu in curte sau in aer liber, in condiții de precipitații. Iar daca ai un garaj, nu iti mai poti permite sa pastrezi aceeasi tehnologie de acum 15-20 de ani, cu usi metalice legate cu un lant si multe lacate.

De ce nu mai sunt de actualitate? In primul rand pentru simplul fapt ca hotii si-au diversificat ustensilele de lucru si pot oricand sa desfaca un lacat sau sa taie un lant gros cu dispozitive electrice sofisticate fara sa faca zgomot. Dar un aspect si mai relevant este siguranta ta. Daca acel garaj se afla lipit de locuinta si, dintr-un motiv oarecare in incinta lui se porneste un incediu, in panica creata nu vei putea sa deschizi usile la timp ca sa salvezi masina.

Usile electrice moderne de la Hormann pot fi dotate cu dispozitive de siguranta, senzori de miscare, de proximitate sau senzori inteligenti care detecteaza apa sau fumul din incinta garajului tau. Mai mult decat atat, pentru ca vorbim de usi actionate electric, acestea pot fi modificate cu ajutorul unor softuri specializate si le poti actiona de la distanta cu ajutorul telefonului mobil.

Pentru siguranta ta alege usi de garaj actionate electric!

Related posts

Decor imaculat intr-un apartament de doua camere

Adina Meyers

O fostă fabrică de ciment a fost transformată în casa spectaculoasă a unui arhitect

Adina Meyers

Mobila de inspiratie Lego

Adina Meyers