Pentru ca incaperea sa para mai spatioasa evitati nuantele intunecate, puteti picta un perete intr-o culoare stralucitoare, acesta va creste cu siguranta profunzimea camerei.

De preferat este sa folositi nuante deschise, folositi pentru pereti si mobilier alb sau culori deschise, pentru a conferii luminozitate incaperii.

O idee pentru dormitoarele mici, este amplasarea unei oglinzi pe peretele opus ferestrei pentru a crea iluzia de spatiu.

Cand te ocupi de amenajarea unui spatiu mic, nu lasa nici un loc neutilizat, adaugarea rafturilor deasupra biroului, iti ofera posibilitatea de a depozita lucrurile intr-un mod elegant si pentru ca este amplasat pe perete transforma camera intr-o incapere spatioasa.
Rafturile sunt esentiale pentru spatiile mici. Un raft pentru carti in camera de studiu sau dormitor arata foarte bine.  Acesta se poate incadra foarte bine si living si poate avea compartimente un pic mai mari, care pot fi utilizate pentru a plasa sisteme de muzica, difuzoare, diverse obiecte de decor sau cutii cu un design deosebit etc.

Folosirea perdelelor este o optiune buna, acestea vor conferii camerei ideea de inaltime si va parea mai mare.

Mobilierul cu rafturi si diverse alte piese le puteti gasi la IKEA la preturi accesibile incepand de la 170 de lei sau diverse cutii si cosuri pentru depoztarea obiectelor, le puteti gasi la Bonsai Deco cu preturi incepand de la 14,99 lei sau in alte magazine de specialitate.

Related posts

Corpuri de iluminat – care sunt cele mai potrivite pentru tine

Adina Meyers

3 idei perfecte de cadouri de casă nouă 

Adina Meyers

Truc simplu în amenajare: o piesa de decor „statement” sau peretele vedetă

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe