Eleganta si sofisticata, amenajarea de veranda propusa de Casa Noua este in acord perfect cu stilul arhitectural al casei de tip boieresc, unde lucratura elaborata a elementelor din lemn se impleteste cu delicatetea textilelor vaporoase.

Inspirati de arhitectura frumoasa a balconului spatios si totodata intim, datorita structurii din lemn care il protejaza, creatorii acestui decor si-au imaginat un loc de relaxare gen budoar, desprins parca din povestile Seherezadei. Canapeaua pufoasa in care te afunzi, pernutele decorative raspandite peste tot pentru a sta tolanit pe ele, paravanul care te fereste de privirile indiscrete, toate contribuie la crearea unei atmosfere intime si relaxante. Mai mult, pentru a spori senzatia de confort, s-au folosit la amenajarea balconului si elemente pe care le regasim in mod obisnuit la interior: un covor ce acopera dusumeaua din lemn, o consola cu design clasic, dar mai ales perdele si draperii vaporoase ce flutura in bataia vantului.

Atmosfera intima este sporita de sfesnicele cu lumanari aprinse, in timp ce cateva ghivece din piatra cu plante naturale dau o pata de culoare decorului.

Cromatica pieselor de mobilier si a drapajelor textile este una neutra, in tonuri naturale, pentru ca accentul sa cada pe imprimeul bogat al materialelor, nu pe colorit.

 

Related posts

Te-ai plictisit de felul în care arată baia din casa ta?

Adina Meyers

Designul spaţiilor exterioare, o adevărată provocare

Adina Meyers

Serele verticale, solutia pentru gradinile mici

Adina Meyers