Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Decor luxos la adapostul verandei

Eleganta si sofisticata, amenajarea de veranda propusa de Casa Noua este in acord perfect cu stilul arhitectural al casei de tip boieresc, unde lucratura elaborata a elementelor din lemn se impleteste cu delicatetea textilelor vaporoase.

Inspirati de arhitectura frumoasa a balconului spatios si totodata intim, datorita structurii din lemn care il protejaza, creatorii acestui decor si-au imaginat un loc de relaxare gen budoar, desprins parca din povestile Seherezadei. Canapeaua pufoasa in care te afunzi, pernutele decorative raspandite peste tot pentru a sta tolanit pe ele, paravanul care te fereste de privirile indiscrete, toate contribuie la crearea unei atmosfere intime si relaxante. Mai mult, pentru a spori senzatia de confort, s-au folosit la amenajarea balconului si elemente pe care le regasim in mod obisnuit la interior: un covor ce acopera dusumeaua din lemn, o consola cu design clasic, dar mai ales perdele si draperii vaporoase ce flutura in bataia vantului.

Atmosfera intima este sporita de sfesnicele cu lumanari aprinse, in timp ce cateva ghivece din piatra cu plante naturale dau o pata de culoare decorului.

Cromatica pieselor de mobilier si a drapajelor textile este una neutra, in tonuri naturale, pentru ca accentul sa cada pe imprimeul bogat al materialelor, nu pe colorit.

 

Articole similare

Cum amenajezi un colt de relaxare in gradina?

Simona Popa

Ce sa faci ca sa ai un birou care sa te ajute sa lucrezi mai bine de acasa

casamea.ro

Cum creezi un decor vintage în baie în doar 7 pași

comunicat de presa

Lasă un comentariu