Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Amintiri de la tarmul Mediteranei

Pentru a te bucura insa permanent de frumusetea ei, recreeaza aceasta atmosfera la tine pe terasa, folosind obiecte cu tipic mediteraneean!

Compozitia propusa de magazinul Ka International poate fi o buna sursa de inspiratie, dar si o sugestie de loc in care poti gasi materiale si obiecte in stilul dorit.

Piatra, gresia sau teracota sunt finisaje specifice acestor zone scaldate de razele soarelui. De asemenea, materialele naturale precum lemnul si impletiturile din fibre lemnoase, la fel ca si elementele decorative furnizate de mare (scoici, bureti naturali, piatra ponce etc.), le regasim la tot pasul in interioarele, tavernele si terasele de la tarmurile Mediteranei.

Colectia Hyde Park, propusa de Ka International si compusa din perne, saltele, canapele, fotolii sau mese, este recomandata deopotriva pentru amenajarea interioarelor si a exterioarelor (terase, verande). Cromatica colectiei are la baza culori naturale, care alaturate desenelor grafice sau florale in rosu, galben sau portocaliu, aduc o stare de optimism, de relaxare specifica zonelor mediteraneene. Colectia de mobilier realizata din metal vopsit si lemn tropical reprezinta alegerea potrivita pentru verande sau terase exterioare, datorita durabilitatii acestor materiale si rezistentei lor la lumina si umiditate.

Tesaturile din fibre acrilice, impregnate si vopsite in profunzime, garanteaza pastrarea culorilor si a frumusetii tesaturilor chiar si la expuneri prelungite la soare, umiditate si alti agenti atmosferici.

Related posts

Unde amplasam si cum construim piscina

Adina Meyers

5 activități care transformă o grădină obișnuită într-o destinație de vacanță

Adina Meyers

Arbori de talie mare pentru gradini

Adina Meyers