Modelul de terasa cu decor minimalist propus de Mobexpert aminteste de amenajarile asiatice traditionale, lipsite de ornamentari bogate, in care spatiul poate sa respire, iar elementele ce compun amenajarea se identifica cu cadrul natural. Fundalul insusi, in care se desfasoara aceasta scena, este in intregime realizat din lemn: de la dusumea la structura din lemn in care sunt fixate geamurile si pâna la acoperisul tip pergola.

Piesele de mobilier, destul de numeroase, nu par sa aglomereze deloc scena, in primul rând datorita designului simplu, liniar, si apoi din cauza cromaticii neutre, care se confunda cu decorul. Materialele din care este realizat mobilierul imita intocmai fibrele naturale, insa producatorii au ales varianta sintetica pentru o mai mare rezistenta si o intretinere usoara.

Cromatica nu iese nici ea din sfera naturala, nuanta fibrelor impletite fiind completata cu tonuri deschise de alb, care reflecta lumina si totodata nu retin caldura.

Elementele decorative, singurele care dau o pata de culoare, sunt destul de putine pentru a nu atrage atentia asupra lor, eclipsând astfel frumusetea naturii.

Related posts

Accesorii de birou colorate pentru orice persoana cu imaginatie

Adina Meyers

Culoarea rosie – o alegere potrivita pentru orice baie

Adina Meyers

Cele 4 condiții pentru a realiza o izolarie fonică optimă în locuință!

Adina Meyers