Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Decor in linii moderne

Spatiu destinat relaxarii si petrecerii timpului liber, livingul a inceput sa primeasca amenajari din ce in ce mai aerisite si degajate, in care piesele de mobilier nu se regasesc intr-un numar foarte mare, iar confortul este pe primul loc.
Pentru o astfel de amenajare, decoratorii show-room-ului BoConcept au gandit o combinatie intre piese de mobilier cu design modern si finisaje in culori sobre, dar calde.
Liniile mobilierului sunt minimaliste, cu taieturi drepte si fronturi netede, ce uneori dau senzatia de asprime, de austeritate, pe cand obiectele destinate sederii propun, in schimb, materiale moi, confortabile si forme ergonomice. Culoarea deschisa a tapiteriei din piele sporeste senzatia de caldura pe care o ofera aceste locuri de sedere. Covorul gros, cu modele in zigzag, adauga un plus de confort, fiind in acelasi timp un obiect decorativ de efect.
Trimitere la natura
Micile accesorii decorative ce amintesc de natura: cosuri impletite, platouri si vaze din lemn, manunchiuri de crengute uscate creaza un ambient confortabil.
Veiozele, lampadarele si corpurile de iluminat zonal fac in asa fel incat fasciculul de lumina calda pune sub reflector doar o anumita zona ce necesita o iluminare mai intensa (coltul de lectura, locul unde se bea seara ceaiul etc.), in timp ce restul spatiului ramane intr-o obscuritate misterioasa.

Articole similare

Scaunele – confort si design

Ion Diamandi

Alegerea corecta a lampilor

casamea.ro

Cum iti amenajezi bucataria, pentru a fi mult mai spatioasa

casamea.ro

Lasă un comentariu

nine − four =