Spatiu destinat relaxarii si petrecerii timpului liber, livingul a inceput sa primeasca amenajari din ce in ce mai aerisite si degajate, in care piesele de mobilier nu se regasesc intr-un numar foarte mare, iar confortul este pe primul loc.
Pentru o astfel de amenajare, decoratorii show-room-ului BoConcept au gandit o combinatie intre piese de mobilier cu design modern si finisaje in culori sobre, dar calde.
Liniile mobilierului sunt minimaliste, cu taieturi drepte si fronturi netede, ce uneori dau senzatia de asprime, de austeritate, pe cand obiectele destinate sederii propun, in schimb, materiale moi, confortabile si forme ergonomice. Culoarea deschisa a tapiteriei din piele sporeste senzatia de caldura pe care o ofera aceste locuri de sedere. Covorul gros, cu modele in zigzag, adauga un plus de confort, fiind in acelasi timp un obiect decorativ de efect.
Trimitere la natura
Micile accesorii decorative ce amintesc de natura: cosuri impletite, platouri si vaze din lemn, manunchiuri de crengute uscate creaza un ambient confortabil.
Veiozele, lampadarele si corpurile de iluminat zonal fac in asa fel incat fasciculul de lumina calda pune sub reflector doar o anumita zona ce necesita o iluminare mai intensa (coltul de lectura, locul unde se bea seara ceaiul etc.), in timp ce restul spatiului ramane intr-o obscuritate misterioasa.

Related posts

Vilă modernă în Constanța cu atmosferă caldă și primitoare

Adina Meyers

Hammam in casa ta

Adina Meyers

O casă construită din patru cuburi jucate

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe