Image default
LifeStyle Retete

Inghetata de vanilie cu coacaze proaspete

Ingrediente:

100g fructe de coacaze
6 oua
350g zahar
2 budinci vanilie
1L lapte

Mod de preparare:

Separam galbenusurile de albusuri.
Galbenusurile cu 200g zahar le mixam pana devin spuma, apoi adaugam budincile si incet-incet incorporam si laptele. Punem compozitia la fiert pana se ingroasa putin, amestecand din cand in cand, dupa care o lasam sa se raceasca.
Separat batem albusurile cu restul de zahar si incorporam bezeaua in prima compozitie. 
Punem intr-un recipient cu capac si dam la congelat.

Mod de servire:

Sevim inghetata de vanilie cu coacaze simpla, cu un toping sau fructe deasupra… oricum e grozava!
Pofta buna!

Material preluat de pe http://www.culinar.ro

Articole similare

Olisana, sursa naturala de antioxidanti, vitamine si acizi grasi

comunicat de presa

Conferintele BookLand Evolution, la a V-a editie

comunicat de presa

Electromagnetica este alaturi de o noua generatie de scolari

comunicat de presa

Lasă un comentariu

fifteen − fourteen =