LifeStyle Practic Solutii Constructive

De ce să cumperi, de unde şi cât costă un purificator SHARP Plasmacluster

Comandați acum un purificator SHARP cu tehnologie Plasmacluster  la 0722103283 și beneficiați de un discount major, asistență la montare, precum și de transport gratuit

 

Purificatorul de aer Sharp cu tehnologia japoneză Plasmacluster KC-D40EUW nu ar trebui să lipsească din casele celor care se confruntă cu alergii sau probleme cu respirația

 

Aerul a devenit din ce în ce mai greu de respirat, mai ales în orașele mari. Sisitemele de alertă instalate în București sunt aproape în fiecare zi pe “roșu”.  Virusurile, bacteriile și mucegaiurile își fac de cap. Epidemia de gripă în rândul copiilor din școli și grădinițe încă face ravagii, iar adulții nu sunt nici ei mai feriți. Ce este de făcut în aceste condiții? Există vreo soluție?

Purificatoarele SHARP cu PlasmaclusterIon – soluţia pentru îmbunătăţirea calităţii aerului din incinte. Ionizarea și curățarea aerului se realizează direct în încăpere și nu în interiorul aparatului.

Fie că vorbim despre apartamente, case, grădinițe, școli sau birouri, una dintre cele mai eficiente metode de a rezolva aceste probleme este instalarea unui purificator de aer. Purificatoarele de aer cu tehnologia japoneză Palsmacluster sunt sisteme proiectate pentru a rezolva problemele de calitate a aerului în încăperi.

Purificatoarele SHARP sunt singurele echipamente de acest tip de pe piață care realizează  purificarea aerul prin ionizare, direct în atmosfera încăperii în care sunt așezate, și nu în interiorul dispozitivului. Tehnologia Plasmacluster din interiorul unui purificator eliberează în aer ioni pozitivi și negativi, în concentrații foarte mari. Ionii se atașează de toți poluanții din aer, extrăgând hidrogenul din aceștia, astfel, poluanții sunt neutralizați.

 

Când achiziționăm un astfel de produs este important să ţinem cont de factori precum: tipurile de particule pe care le purifică, nivelul de zgomot, consumul de energie, volumul de aer purificat şi filtrele HEPA. De asemenea, este foarte important ca aparatul să aibă și funcție de umidifcare pentru a rezolva și problema aerului uscat.

De asemenea, trebuie avut în vedere costul filtrelor. La unele aparate de pe piață, costul flitrelor în timp ajunge să depășească costul aparatului. La toate purificatoarele SHARP filtrele sunt garantate 10 ani, dacă întreținerea se face conform manualului.

Dacă nu v-ați hotărât asupra unui purificator SHARP, CasoTeca vă recomandă următoarele modele potrivite perfect pentru diferite aplicaţii: pentru camera copilului şi pentru cei care se confruntă cu alergii sau probleme cu respirația – SHARP KC-D40EUW, aparat recomandat celor care fac sport intens (sală)  dar care pot deasemenea să împrospăteze hainele, încălțămintea sport, dar și din covoare sau din lenjeria de pat – G40EU, aparate pentru corpul uman sau care        aparate recomandate pentru grădiniţe, săli de clasă, birouri – KC-G50EUH, precum şi altele.

Toate aceste modele le puteți comanda acum telefonic, la prețuri cu discount.

 

SHARP KC-D40EUW, perfect pentru camera copilului – 1799 lei. Discountul se comunică telefonic.

 

Purificatorul de aer Sharp cu tehnologia japoneză Plasmacluster KC-D40EUW nu ar trebui să lipsească din casele celor care se confruntă cu alergii sau probleme cu respirația. Purificatorul poate fi lăsat să funcționeze în timpul somnului sau pe durata zilei, menţinând un nivel confortabil şi optim al aerului din cameră, precum și umiditatea.

Aparatul este eficient pentru monitorizarea calității aerului și din camera celui mic. În timpul orelor de somn, când funcția pulmonară scade natural, căile respiratorii devin mai susceptibile la inflamații. Pentru a dormi într-un mediu sănătos, trebuie să intervină purificatorul care îmbunătăţeşte calitatea aerului din încăpere. De asemenea, dispozitivul reglează și nivelul de umiditate în parametrii optimi.

Purificatoarele Sharp au un nivel de zgomot extrem de scăzut, de 48 dB, deci cu siguranță nu-i va perturba somnul.

Pentru purificatorul SHARP KC-D40EUW filtrele sunt garantate 10 ani, dacă întreținerea se face conform manualului. Purificatorul KC-D40EUB are o capacitate a rezervorului de 2.5 litri, astfel menține umiditatea aerului în cameră între 55% și 65%, procent recomandat pentru corpul uman. Purificatorul Sharp are o funcția care concentrează fluxul Plasmacluster pe o zona spot. Astfel puteți elimina/împrospăta hainele, încălțămintea sport, dar și din covoare sau din lenjeria de pat.

Prețul unui astfel de purificator este de aproximativ 1799 lei. Comandați acum un purificator la 0722103283 și beneficiați de un discount major, asistență la montare, precum și de transport gratuit.

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Un Cuplu Mortal, acum si pe DVD!

Adina Meyers

INSPIRED 2012 si-a desemnat castigatorii

Adina Meyers

Parfumul declanșează până la 75% dintre emoțiile pe care oamenii le simt în fiecare zi. 

Adina Meyers