Compania Delta Studio, lider pe piața amenajărilor interioare, își extinde selecția de branduri și produse oferite în exclusivitate în România. Parteneriatul cu compania Laufen se înscrie în misiunea companiei de a aduce design și tehnologie de ultimă oră pentru amenajări inteligente.

Fondat în Elveția și având o tradiție de peste 125 ani în creația și producția de obiecte sanitare, Laufen este în prezent un actor important pe piața internațională, ca brand premium al Grupului Roca. Oferta Laufen urmărește o simbioză între design, calitate și funcționalitate, dezvoltând deopotrivă serii de produse pentru proiecte curente, cât și serii exclusive pentru ambiente extravagante.

Laufen s-a remarcat printr-o strânsă colaborare cu arhitecți și designeri celebri, ce a dus la crearea unor serii unice de produse, remarcabile ca design și extrem de practice în același timp. Nume precum Patricia Urquiola, Marcel Wanders, Konstantin Grcic, Toan Nguyen sau Stefano Giovannoni semnează colecții de produse cu un design modern, minimalist sau eclectic, serii cu personalitate proprie menite să răspundă unor cerințe și gusturi dintre cele mai diverse.

Prin parteneriatul cu Laufen, Delta Studio continuă să dezvolte oferta de produse și amenajări Smart Luxury oferite partenerilor și clienților săi. Smart Luxury înseamnă amenajări de cea mai bună calitate, în acord cu ultimele tendințe, concomitent cu un buget mediu dar gestionat în mod inteligent, ce permite asocierea designului accesibil cu elementele luxury.

Parteneriatul dintre Delta Studio și Laufen aduce astfel publicului produse de excepție, cu o estetică selectă și rigoare funcțională elvețiană. Rețeaua națională de showroom-uri și platforma online Delta Studio prezintă și aduc în exclusivitate pieței din România colecțiile construite pe tradiția Laufen și colaborările cu designeri de renume.

Related posts

Premiera Artmark: licitatie dedicata starurilor cinematografiei romanesti, Cinema Memorabilia

Adina Meyers

Salata de primavara cu sos de leurda

Adina Meyers

Bulgaria reduce la jumătate prețurile pachetelor all inclusive pe litoral, de la 1 septembrie

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe