Solutii Constructive

BIFE-SIM 2019 – locul de întâlnire al celor mai importanți jucători din industria mobilei, echipamentelor și accesoriilor!

BIFE-SIM 2019, târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii, s-a desfășurat între 12 și 15 septembrie 2019 la ROMEXPO!

La BIFE-SIM au expus peste 230 de companii româneşti şi internaţionale care au întâmpinat vizitatorii cu oferte pentru toate bugetele, pornind de la mobilier de lux unicat și hand-made, până la produse de linie, cu un design adaptat cerințelor publicului larg. Nu a lipsit nici întreaga ofertă de echipamente și utilaje pentru industria lemnului destinată eficientizării fluxului de producție și implementării de noi tehnologii. 

BIFE-SIM  a reprezentat locul de întâlnire nu numai al companiilor românești, ci și al multor companii importante din Austria, Belgia, Bulgaria, China, Danemarca, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Republica Moldova, Polonia, Spania și Turcia, care au contribuit la crearea unei imagini de ansamblu asupra industriei mondiale de mobilă în rândul vizitatorilor specialişti şi nonspecialişti.

La târg au avut loc și numeroase evenimente conexe, unele de de tradiție, precum Conferința de Design, cu o tematică extrem de ofertantă anul acesta, sau propuneri noi, precum Apartamentul #better, un proiect în care am prezentat pentru prima dată la o manifestare de profil din România modul în care un apartament se poate organiza corect din punct de vedere al suprafeței și dispunerii mobilierului.

Concursul Național de Design de Mobilier, etapa PROTOTIP, organizat de Asociația Producătorilor de Mobilă din România în parteneriat cu  ROMEXPO, Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București – Facultatea de Arhitectură de Interior, Universitatea „Transilvania” Brașov – Facultatea de Ingineria Lemnului și Ordinul Arhitecților din România (OAR) – Filiala București, și-a desemnat câștigătorii în a doua zi a târgului. Premiul I a fost acordat unei creații inspirate de Coloana Infinitului realizată de sculptorul Constantin Brâncuși.

Vizitatorii cei mai norocoși au câștigat premii constând în obiecte de mobilier şi de amenajare interioară oferite de firmele expozante în cadrul Tombolei Vizitatorului.

Vă așteptăm la ediția viitoare a BIFE-SIM pentru a fi la curent cu tendințele și surprizele anului 2020 în materie de mobilier și design interior!

Detalii despre târg găsiți pe:

Related posts

Apartament sau casa? Cum iti dai seama ce iti doresti cu adevarat?

Adina Meyers

Calitatile unui acoperi din stuf

Adina Meyers

Creştere însemnată a interesului pentru soluţiile de ventilație cu recuperarea de căldură

Adina Meyers