LifeStyle

De ce să alegi un apartament cu două camere în detrimentul unei garsoniere?

Apartament cu două camere sau garsonieră? Când vine vorba despre alegerea unei locuințe mici, multe persoane stau pe gânduri. Adevărul este că numai tu știi ce ți se potrivește cel mai bine, însă este bine să iei în calcul ambele opțiuni și să cântărești bine decizia. Nu elimina una dintre variante până nu știi exact ceea ce ai nevoie. În cele ce urmează, îți prezentăm câteva argumente în favoarea unor apartamente 2 camere noi Pallady, Sector 3

1. Îți organizezi spațiul cum vrei

Indiferent cât de spațioasă ar fi o garsonieră, dacă petreci mult timp acasă, vei avea nevoie de organizarea punctuală a spațiului. Va trebui să delimitezi zona de relaxare și somn de cea de lucru (în cazul în care este necesar). Alegând un apartament cu două camere, nu vei mai avea această problemă. 

2. Diferența mică de preț

De cele mai multe ori, diferența de preț dintre o garsonieră și un apartament cu două camere este mică. De aceea, dacă momentan nu ai banii necesari, cel mai bine este să mai aștepți o perioadă, înainte de achiziție și să optezi pentru un apartament. În timp, s-ar putea să îți dai seama că ai nevoie de mai mult spațiu decât credeai și va fi mai dificil să vinzi garsoniera sau să o schimbi cu un apartament, mai ales dacă este cumpărată prin credit bancar. 

3. Îl poți închiria în scurt timp

Dacă te uiți pe piața închirierilor de locuințe, vei observa că apartamentele cu două camere sunt cele mai populare în ultimul timp. Acestea sunt dorite atât de persoane tinere care abia s-au mutat de acasă, de colegi de facultate, de cupluri, de familii care au un copil. De aceea, de fiecare dată când un apartament cu două camere este listat, dacă are un preț excelent, va fi închiriat într-un timp foarte scurt. Astfel, dacă pe viitor te vei muta în alt apartament sau chiar la casă, poți păstra apartamentul cu două camere și îl poți închiria fără probleme. 

4. Este ideal atât pentru cupluri, dar și pentru familii cu un copil

Așa cum am menționat deja, un apartament cu două camere este ideal pentru oricine. Indiferent dacă vorbim despre persoane singure, care își doresc mai mult spațiu, cupluri care abia descoperă avantajele locuitului împreună sau care au stat într-o garsonieră și vor mai mult spațiu sau chiar și familii care au un singur copil, până vor avea posibilitatea de a alege casa visurilor. 

5. 2 în 1: locuință și birou 

Nu în ultimul rând, trebuie să menționăm că un apartament cu două camere poate fi excelent pentru persoanele care lucrează de acasă și doresc să aibă un spațiu doar pentru activitățile profesionale. Astfel, dacă primești clienți acasă, una dintre camere poate fi transformată total, numai pentru activitatea profesională, iar cealaltă va fi spațiul tău. Chiar și dacă nu ai contact cu clienții, poți să organizezi una dintre camere drept birou, pentru mai multă productivitate. 

Așadar, ai numai beneficii dacă alegi un apartament cu două camere în detrimentul unei garsoniere!

Related posts

Bulbi de toamna

Adina Meyers

DanaArtgallery organizeaza expozitia de fotografii “ipostaze urbane – contraste”

Adina Meyers

Longevivul și uimitorul thriller «Cursa de șoareci», în premieră la TNB!

Adina Meyers