LifeStyle

Campioana olimpică Ana-Maria Brânză va avea emisiune la Digi24

Digi24 îi aduce împreună pe marii campioni ai României și viitoarele stele ale sportului românesc.

Copii talentați, pasionați și muncitori, care visează să ajungă vedete ale sportului pe care-l practică, vor fi susținuți. Dar și îndrumați și încurajați de nume sonore din lumea sportivă.

Începând de sâmbătă, 6 februarie 2021, de la ora 11:30 şi în reluare duminică, de la ora 01:00, la Digi24 vă așteaptă emisiunea „UP!’, moderată de campioana olimpică Ana-Maria Brânză.

Un proiect Digi24 care susține performanța în sport a copiilor talentați. Într-un format inedit și dinamic, emisiunea vă prezintă poveștile impresionante ale acestor copii, care vor descoperi cu surpriză că în spatele succesului stă munca lor. Dar și un mare campion, de la care va primi cele mai solide sfaturi pentru performanță.

  • Sorana Cîrstea,
  • Victor Hănescu,
  • Adrian Mutu,
  • Elisabeta Lipă,
  • Gabriela Szabo,
  • Camelia Potec şi Mihai Covaliu

Sunt doar câteva dintre numele care au acceptat provocarea de a le fi ghizi celor care pot pune din nou România pe podiumurile marilor competiții.

 

Digi24 va difuza din 6 februarie, în fiecare sâmbătă, de la ora 11:30, emisiunea „UP!”.

Citește mai multe pe romanialibera.ro 

Despre Digi24 

Televiziunea Digi24 și platforma online digi24.ro, poziționate de publicul român, pentru al treilea an consecutiv, în top 3 cele mai credibile surse de informare* din România. Fac parte din divizia de media a grupului Digi | RCS & RDS. Postul de știri Digi24 este favorit pentru publicul activ comercial din zonele urbane, având cel mai mare grad ESOMAR A dintre toate televiziunile de știri din România.

 

Related posts

Afla cum sa ai un stil de viata sanatos la o noua conferinta Woman2Woman.ro

Adina Meyers

Ediția aniversară Astra Film Festival 2018 a început – mii de oameni în public și invitați din întreaga lume sărbătoresc 25 de ani de film documentar la Sibiu

Adina Meyers

MANANCA SANATOS: NOUL CALVO – TON PENTRU SANDVIS

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe