Primăvara şi-a intrat în drepturi. A venit timpul să  ne amenajăm terasa, mai ales în conjunctura actuală în care trebuie să stai acasă. Să mulţumim deci că putem beneficia de un astfel de spaţiu şi să îl amenajăm astfel încât să petrecem cât mai mult timp plăcut aici, mai ales că avem în faţă o perioadă lungă în care putem petrece aici timpul, nu numai primăvara dar şi vara şi cel puţin o parte din toamnă. Dar cum să  amenajăm terasa? Acesta  este un loc de relaxare, de savurare a cafelei de dimineaţă,  înconjurat de parfumul copacilor înfloriţi din faţa casei, de admirare a unui apus de soare, răsfoind un ziar, o revistă sau o carte. De aceea intenţia noastra este de a crea un spaţiu intim, confortabil şi plăcut, un spaţiu care să fie ca o oază de linişte şi să te ducă cu gândul la casă, la curtea mult dorită. Se vor admira copacii înfloriţi primăvara şi vara când ziua este lungă şi tot aici se poate bea un pahar de vin rece. Se vor admira florile abia plantate în jardinierele de pe marginea terasei. Va fi un loc unde nu sună telefonul, nu se aude televizorul, unde pentru un timp te simti rupt de gălăgia cotidiană şi unde poţi medita şi te regăsi.

Deja de mult timp specialiştii  recomandă pentru obţinerea efectului scotat o  ambientare a terasei  orientată pe practic, către un stil cât mai simplu, deseori rustic, în care întreţinerea mobilieruui  să fie cât mai uşoară.  Opţiunile se îndreptau de multe ori spre ratan, lăsând deoparte mobilierul greoi din fier forjat, foarte dificil de mutat iarna la interior. Totuşi mulţi şi-ar dori poate o amenajare cu un mobilier care să înmănucheze atât calităţile practice ale unui mobilier de tip in-out cât şi un design şi o eleganţă specifică decorurilor contemporane.

Lăcrămioara Macarie

“După 17 ani de experienţă ne-am gândit să ne mărim sfera de activitate şi să oferim o soluţie specială pentru amenajarea teraselor şi grădinilor, folosind acelaşi material cu care lucrăm în domeniul construcţiilor şi ale cărui calităţi le cunoşteam foarte bine. Aşa a apărut ideea  iar apoi conceptul mobilierului din poliuretan, produs cu care astăzi ne mândrim datorită avantajelor pe care le prezintă”, spune Lăcrămioara Macarie, specialist în izolaţii şi reprezentant al companiei GENIDA AB care produce mobilierul din poliuretan.

Scaunele din poliuretan prezintă un aspect plăcut, elegant dar modern, o rezistanţă şi o garanţie maximă, putând fi folosite mulţi ani la rând. Mobilieul din poliuretan nu este afectat dacă se stinge pe el o ţigară şi este foarte rezistent la şocurile mecanice. Este destinat teraselor şi grădinilor private dar şi celor comerciale. Având o greutate redusă poate fi lesne deplasat şi intră în categoria mobilierului de tip in-out, puând fi mutat şi folosit la interior pe perioada anotimpului rece. Dar poate fi lăsat şi la exterior, nefiind afectat de ploaie, zăpadă, îngheţ-dezgheţ şi nici de expunerea la razele UV. Poate fi vopsit ori de câte ori doreşte clientulşi astfel să capete un design diferit;

Un avantaj excelent, care deosebeşte total acest mobilier faţă de alte soluţii de acest fel este dat de calitatea materialului din care este confecţionat, poliuretanul, care  îşi schimbă temperatura după corpul atins, asigurând astfel confortul utilizatorului, Astfel vara corpul nu transpiră, iar iarna asigură o teperatură apropiată de cea a corpului.

Efect de gheaţă

“Piesele de mobilier pe care le producem pot fi personalizate: la comanda clientului, modelul poate fi gândit împreună, clientul putând alege dintr-o gamă variată de culori.  Deasemenea clientul poate opta pentru o vopsire simplă sau una cu efect special:  cu lacuri alifatice, cu crom oglindă diferite culori sau cu efect de gheaţă” adaugă Lăcrămioara Macarie.

Preţurile sunt de la 600 lei dar pot ajunge până la 3500 lei, în funcţie de ce design doreşte clientul.

Informaţii suplimentare şi comenzi la adresa: , contact@genida-ab.ro    sau la tel: 0724 257 882 sau 0729 904 518.

 

 

 

 

 

:

 

,

 

Related posts

Târgul dedicat animalelor de companie, PetExpo, își deschide porțile pe 15 iunie

Adina Meyers

VEKA anunţă achiziţia grupului Bowater Building Products din Marea Britanie

Adina Meyers

Acasa la Flora Nastase

Adina Meyers