LifeStyle

Syoss aniversează 8 ani de la lansarea în România

Brandul Syoss aniversează 8 ani de inovație și performanță profesională în România și pune la dispoziția consumatorilor produse accesibile pentru îngrijirea, coafarea și vopsirea părului, dezvoltate împreună cu hairstiliști și hairdresseri profesioniști și testate de către aceștia. Syoss și-a extins portofoliul în ultimii ani, prin numeroase inovații care au revoluționat piața de retail și au făcut și mai accesibile femeilor de pretutindeni tehnologiile de îngrijire și înfrumusețare a părului, disponibile până acum doar în salon. Cu ocazia aniversării, brandul a lansat campania ”I Love Syoss” (ilovesyoss.ro),  prin care le mulțumește consumatorilor și îi invită să sărbatorească împreună.

Un păr sănătos este baza unei coafuri frumoase, de aceea specialiștii Syoss au lucrat permanent pentru a îmbunătăți formulele produselor și a găsi cele mai bune soluții pentru îngrijirea părului. Printre cele mai recente inovații în materie de îngrijire și colorare a părului se află tehnologia SALONPLEX, ce repară firele de păr degradate și reface structura interioară a firului de păr. Noua gamă de îngrijire Syoss SALONPLEX protejează părul împotriva substanțelor chimice și a factorilor mecanici de stres pentru a obține un păr sănătos, în timp ce gama de coloranți Syoss Color SALONPLEX protejează părul împotriva deteriorării și reduce până la 80%* ruperea firelor de păr, îngrijind părul după vopsire și protejând împotriva pierderii intensității culorii.

De asemenea, la începutul anului, SYOSS  a lansat în România noua gama de styling Syoss FIBERFLEX care promite o fixare sigură și naturală a părului, ce rezistă până la 48 h, fără să facă părul rigid și lipicios  datorită tehnologiei de pulverizare foarte fine și a formulei ce permite uscarea rapidă a firului de păr. Cele două linii existente satisfac nevoi diferite: SYOSS FIBERFLEX HOLD oferă fixare ușoară și flexibilă, pentru un aspect natural al părului și SYOSS FIBERFLEX VOLUME oferă părului volum într-un mod natural, fără a-l încărca.

Cu ocazia aniversarii celor 8 ani, Syoss le mulțumește consumatorilor din România printr-o amplă campanie lansată la nivel național. Cumpărând un produs Syoss din orice magazin, în perioada 7 august – 30 septembrie, și introducând numărul și data bonului fiscal pe ilovesyoss.ro, consumatorii pot câștiga săptămânal produse Syoss pentru 1 an, accesorii profesionale pentru styling, accesorii vestimentare și multe altele. De asemenea, vor intra în tragerea la sorți pentru marele premiu al campaniei, o petrecere în valoare de 8.000 RON, prin care sărbătoresc alături de Syoss 8 ani de performanță profesională.

*vs. părul netratat

Related posts

Cinema în Aer Liber continuă cu încă șase filme între 4 – 9 septembrie

Adina Meyers

Sote de dovlecei cu lămâie și mentă

Adina Meyers

Personalitate organizata – design organizat

Adina Meyers