LifeStyle

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din România, a fost desemnat drept finalist național în cadrul Central European Startup Awards 2017

Brand-ul 5 to go a fost nominalizat în cadrul secțiunii Best Social Impact Startup, secțiune ce ia în considerare ritmul de dezvoltare al business-ului în ultimul an, bazându-se pe creșterea cifrei de afaceri, inovație și impactul business-ului în societate, luând în considerare implementarea de noi soluții culturale, sociale și ce ține de mediul înconjurator.

De la înființare și până în prezent, 5 to go a devenit cea mai mare rețea de francize românești HoReCa de pe teritoriul țării, creând totodată peste 35 de noi societăți comerciale în ultimii 2 ani și aproximativ 150 de noi locuri de muncă. Astfel, 5 to go contribuie activ la dezvoltarea societății și a comerțului stradal, un important element pentru creșterea turismului românesc. 

Campaniile și activitățile de CSR sunt și ele un important pilon în filosofia antreprenorială și etică a fondatorilor brand-ului, Radu Savopol și Lucian Bădilă. În prezent, 5 to go derulează campania socială intitulată #BaristaPentruOZi, ce are drept scop susținerea copiilor diagnosticați cu autism și alte probleme de adaptare la mediul înconjurator. Campania a fost susținută până în prezent de peste 15 personane publice din România ce și-au arătat sprijinul, devenind barista pentru o zi în una dintre cafenele 5 to go, iar tot profitul acelei zile a fost donat Asociației Bulgăre de Lumină. 

Totodată, 5 to go se implică și în mediul sportiv, unde tinerii cu performanțe și cu un viitor promițător, însă cu posibilități financiare reduse, sunt susținuți în demersurile lor profesionale. Cel mai recent exemplu îl reprezintă Diana Mihaela Turcu, tânăra ce a participat la competiția HAYASHI HA SHITO RYU KAI, 8th WORLD CHAMPIONSHIP KARATE & KOBUDO de la Barcelona din 29 și 30 Iulie. Diana a obținut locul 3 la Kata individual și tot locul 3 la kata echipe, iar 5 to go a facilitat cu bucurie deplasarea sa la această competiție. 

"Pentru 5 to go oamenii sunt cei mai importanți, motorul existenței acestui business, fie că vorbim despre francizați, clienți, angajati sau colaboratori și parteneri, contribuția este la fel de importantă, în egală măsură. Fără toți acești oameni, performanța acestui business nu ar fi ajuns la acest nivel astăzi și de aceea ne dorim să întoarcem societății căldura cu care ne-a primit și este susținută zi de zi" Radu Savopol,  Co-fondator  5 to go. 

Smile, there is coffee !

Related posts

MedLife continuă să Facă România Bine prin noua campanie „Tehnologia de mâine”

Adina Meyers

Franke celebreaza 15 ani in Romania

Adina Meyers

Cum poți curăța pereții

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe