LifeStyle

Cum scapi în mod natural de mătreață

Știați că mai mult de o treime din populația globului este afectată de mătreață? Fiind rezultatul eliminării excesive de celule moarte de pe suprafața scalpului, mătreața poate apărea  din diverse cauze, cum ar fi: stresul zilnic, scalpul uscat sau dereglările hormonale.

Laboratoarele VivaNatura propun un nou produs ce vine în întâmpinarea acestei probleme: Șamponul antimătreață cu rozmarin și ulei de tea-tree.

Șamponul este un produs natural cu rol antimicotic și antiseptic, ce ajută la îndepărtarea rapidă a mătreții și previne apariția ei. Produsul este realizat prin tehnologie proprie VivaNatura, care păstrează nealterate ingredientele naturale, precum:

uleiul de rozmarin, recunoscut pentru proprietățile sale antiseptice și astrigente
uleiul de tea-tree, care are rolul de a tonifia rădăcina firului de păr

Pe lângă acestea, vitamina E îmbunătățește circulația sângelui scalpului prin creșterea absorbției de oxigen, iar uleiul de argan oferă elasticitate firului de păr și contribuie la creșterea sănătoasă a acestuia.
În plus, extractul din plante stimulează creșterea părului și echilibrează funcționarea glandelor seboreice, eliminând excesul de sebum, prevenind apariția mătreții și calmând pielea capului.

Șamponul VivaNatura nu conține parabeni sau alte substanțe chimice dăunătoare, prezente în șampoanele obișnuite.

Preț: 19.50 ron

Mai multe detalii despre îngrijirea naturală a picioarelor găsiți pe www.vivanatura.ro şi www.facebook.com/VivaNatura-334877483263356/. Produsele VivaNatura se pot cumpăra din plafare, magazine naturiste, din rețeaua DM, precum și pe www.vivanatura.ro.

Related posts

(P) Handsome Monk, o nouă cafenea concept, cu un brew coffee bar integrat

Adina Meyers

Dincolo de gust se afla inovatia

Adina Meyers

Cateva metode prin care poti afla rapid cine te suna

Adina Meyers